Κατήφεια υπάρχει, απόφαση αλλαγών όμως… όχι

Κατήφεια υπάρχει, απόφαση αλλαγών όμως… όχι

Βασίλης Βλαχόπουλος
Κατήφεια υπάρχει, απόφαση αλλαγών όμως… όχι

bet365

Με απολογισμό δύο νίκες σε εννιά αγώνες, είναι λογική η ύπαρξη προβληματισμού στον Άρη, επί του παρόντος όμως αυτός δεν έχει εξελιχθεί σε οριστική απόφαση για αλλαγές.

Με τοποθέτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου, έκρινε αναγκαία τη λήψη αποφάσεων που θα λειτουργήσουν με σκοπό την αποφυγή αδιεξόδου. Δεν μπήκε σε λεπτομέρειες κι αυτό ήταν φυσιολογικό. Άπαντες κοιτούν τον Βαγγέλη Αγγέλου, καθώς αυτός βρίσκεται σε δυσκολότερη θέση από κάθε άλλον, διότι βάσει του τρόπου λειτουργίας του Άρη από το καλοκαίρι έως και σήμερα, της απόλυτης ελευθερίας κινήσεων που είχε, του αντιστοιχεί το συντριπτικό μερίδιο ευθύνης όχι μόνο για τα αποτελέσματα, αλλά για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Στο αντίθετο αποτέλεσμα, στο ίδιο πρόσωπο θα πιστωνόταν η επιτυχία.

Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με συναρπαστική προσφορά* ημέρας! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πέρα από τα σενάρια και τις εκτιμήσεις βάσει του τι… προστάζει η ελληνική λογική και συνήθεια, αυτή τη στιγμή δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης του Βαγγέλη Αγγέλου. Συζητήθηκε δύο φορές στη διάρκεια των τελευταίων 30-40 ημερών με τελευταία μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Στις επαφές που υπήρξαν συζητήθηκαν όλα τα σενάρια, αλλά εκφράστηκε έντονη αμφιβολία για το κατά πόσο μπορεί να υπάρξει θεαματική αλλαγή σε περίπτωση αντικατάστασής του. Αυτό ισχύει και τώρα. Η στήριξη στηρίζεται στην αμφιβολία για τις πιθανές επιπτώσεις ενδεχόμενων αλλαγών αλλά και στο επίπεδο των αντιπάλων που είχε η ομάδα στις πρώτες εννιά αγωνιστικές.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι επόμενοι πέντε αγώνες θα δείξουν τον δρόμο πάνω στον οποίον θα βαδίσει ο Άρης. Πλέον όμως ο καθένας θα κριθεί αναλόγως του επόμενου αγώνα. Η περίοδος για… συγχωροχάρτια τελείωσε και αρχής γενομένης της αναμέτρησης με τον Χολαργό στη Θεσσαλονίκη ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα θα επιφέρει αλλαγές.

Συνολικά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις εντός έδρας αγώνες με Χολαργό, Ήφαιστο Λήμνου και Λαύριο αλλά και δύο μακριά από τη Θεσσαλονίκη με Κύμη και Ρέθυμνο. Ο Άρης θα βαδίσει σε ασφαλές μονοπάτι εφόσον αξιοποιήσει όλα τα παιχνίδια στο Nick Galis Hall και εξασφαλίσει μία νίκη μακριά από αυτό. Σε διαφορετική περίπτωση, θα μπει στα επικίνδυνα μονοπάτια που ανέφερε και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου, στην τοποθέτησή του…

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα