Στρέλνιεκς: «Άλλο μπάσκετ με Μπλατ, πέρυσι παίζαμε παλιομοδίτικα»

Στρέλνιεκς: «Άλλο μπάσκετ με Μπλατ, πέρυσι παίζαμε παλιομοδίτικα»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Στρέλνιεκς: «Άλλο μπάσκετ με Μπλατ, πέρυσι παίζαμε παλιομοδίτικα»
Ο Γιάνις Στρέλνιεκς σε Μέσο της Λετονίας ξεσπάθωσε κατά του τρόπου που αγωνίστηκε πέρυσι ο Ολυμπιακός.

Συνέντευξη στο «La.tv» έδωσε ο Γιάνις Στρέλνιεκς ο οποίος αναφέρθηκε φυσικά και στον Ολυμπιακό.

Ο Λετονός γκαρντ των «ερυθρόλευκων» τόνισε για τον Ντέιβιντ Μπλατ, πως «με τον ερχομό του Ντέιβιντ Μπλατ, το μπάσκετ που θα παίξει ο Ολυμπιακός θα είναι σαν την... μέρα με τη νύχτα, σε σχέση με πέρσι. Πέρσι, παίζαμε ένα κλασικό παλαιομοδίτικο μπάσκετ, αλλά φέτος πρόκειται να γίνει πιο μοντέρνο, πιο αμερικάνικο. Θα παίξουμε πιο γρήγορα και θα έχουμε αρκετά ένας εναντίον ενός. Μέχρι στιγμής όλοι μας στα παιχνίδια προετοιμασίας έχουμε τις θέσεις μας».

Στη συνέχεια υποστήριξε... «Ο Μπλατ είναι ένας άνθρωπος αρκετά ανοιχτός. Είναι χαρά για τον καθένα να μιλάει μαζί του. Μπορείς να μιλήσεις μαζί του και για απλά πράγματα που αφορούν την ζωή. Φέτος το παιχνίδι μας δεν θα είναι τόσο αυστηρό όσον αφορά τους κανόνες, ούτε θα τρέχουμε στη γωνία περιμένοντας… θα πάρουμε τη μπάλα ή όχι; Δεν θα είναι τόσο αυστηρές οι διαχωριστικές γραμμές στις συνεργασίες με τα γκαρντ που θα έχουν τη μπάλα».

Για τον ρόλο που είχε πέρσι στην ομάδα, ανέφερε: «Πέρσι στον Ολυμπιακό δεν είχα ιδιαίτερα ηγετικό ρόλο και δεν έπαιζα στην θέση του point guard. Όμως, καθώς τα χρόνια περνούν, μπορώ να παίζω και διαφορετικά. Τέτοια πράγματα με ενθαρρύνουν και με γεμίζουν κίνητρα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα