«Έκλεισε» στον Ολυμπιακό ο Βεζένκοφ! (vids)

«Έκλεισε» στον Ολυμπιακό ο Βεζένκοφ! (vids)

«Έκλεισε» στον Ολυμπιακό ο Βεζένκοφ! (vids)
Έπειτα από τρία χρόνια στην Μπαρτσελόνα, ο Σάσα Βεζένκοφ επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Οι Καταλανοί ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς και υλοποιούν τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, αποδεσμεύοντας τον Σάσα Βεζένκοφ ο οποίος δεν ήταν στα πλάνα του Σέρβου κόουτς. Ο άλλοτε ηγέτης του Άρη δεν είχε ρόλο στο rotation των «μπλαουγκράνα» με τον πρώην προπονητή τους, Σίτο Αλόνσο ενώ η συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα ολοκληρώθηκε πρόσφατα με την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας τους.

Έπειτα, λοιπόν, από μια τριετία στο Palau Blaugrana, ο Βεζένκοφ επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.Οι Πειραιώτες κίνησαν τις σχετικές διαδικασίες κι ενισχύονται με την προσθήκη του 23άχρονου διεθνή Βούλγαρου φόργουορντ, ο οποίος διαθέτει ελληνικό διαβατήριο και ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν στην EuroLeague έχοντας 3.5 πόντους και 2.5 ριμπάουντ σε 13 συμμετοχές.

Ο Βεζένκοφ ήλθε στην Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2015-16 από τον Άρη κατακτώντας ένα Supercοpa κι ένα Copa del Rey.

Τα στατιστικά του στην Basket League με τον Άρη και τη Liga Endesa με την Μπαρτσελόνα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα