Τελειώνει ο Λάσκαρης από τον Άρη!

Τελειώνει ο Λάσκαρης από τον Άρη!

Τελειώνει ο Λάσκαρης από τον Άρη!

bet365

Η εποχή του Νίκου Λάσκαρη οδεύει προς το τέλος της. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr την ύστατη στιγμή εμφανίστηκε ομάδα επιχειρηματιών από τα σπλάχνα του Άρη η οποία συμφώνησε με τον Λάσκαρη και βρίσκεται στο τέλος της η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών.

Το τελευταίο διάστημα ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ βρέθηκε σε ασφυκτικό κλοιό λόγω της καταστροφικής του δράσης στην ομάδα, της διόγκωσης των χρεών της εταιρίας και φυσικά της λαϊκής κατακραυγής. Ευθύς εξαρχής στόχος του ήταν μεν η απεμπλοκή από την ΚΑΕ αλλά δίχως την υποχρέωση καταβολής έστω μέρους των χρεών. Προς αυτήν την κατεύθυνση λειτούργησε, γι’ αυτόν τον λόγο, ήταν (τουλάχιστον) διστακτικός στην υπογραφή των εγγράφων που του είχε στείλει ο ΑΣ για την μεταβίβαση των μετοχών της εταιρίας.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι πριν από περίπου τρεις εβδομάδες παρουσιάστηκε στον Νίκο Λάσκαρη μια ομάδα επιχειρηματιών και για την ακρίβεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση του τελευταίου με τον νομικό εκπρόσωπό τους. Διαβλέποντας τις προθέσεις του ιδιοκτήτη, με τις γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ του Λάσκαρη-ΑΣ να έχουν κοπεί και τον κίνδυνο διάλυσης της εταιρίας να φτάνει… έξω από την πόρτα του Παλέ, κινητοποιήθηκε και οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες.

Στη διάρκεια αυτής τόσο ο κ. Λάσκαρης όσο και η Τζώρτζια Ευσεβίου ανέφεραν ότι δεν έχουν τη δυνατότητα – ουσιαστικά και τη διάθεση – να πληρώσουν μέρος των χρεών. Η συζήτηση έμεινε εκεί για να ακολουθήσει νέα συνάντηση τις προηγούμενες ημέρες. Σε αυτή επιτεύχθηκε συμφωνία και πλέον είναι στο τελικό στάδιο η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, είναι επίσης δεδομένο ότι θα γίνουν επαφές και με την ομάδα επιχειρηματιών (επίσης από τα σπλάχνα του συλλόγου) που είχε ενδιαφερθεί και εκπροσωπήθηκε από τον Παναγιώτη Καπάζογλου.

Στην κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος αυτό που απαιτείται είναι η ενοποίηση των δυνάμεων και προς αυτήν την κατεύθυνση θα λειτουργήσουν οι άνθρωποι που αποτελούν τη νέα τάξη πραγμάτων. Επί της ουσίας, πρόκειται για μια ύστατη προσπάθεια διάσωσης της εταιρίας από ανθρώπους οι οποίοι αντιμετώπισαν την κατάσταση κυρίως με συναισθηματικά καθώς αν την έβλεπαν με τεχνοκρατικά κριτήρια προφανώς και δεν θα αναλάμβαναν έτσι απλά χρέη 4.9 εκατομμυρίων ευρώ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα