Σλούκας, Παναθηναϊκός: Η ραγισμένη καρδιά για τον Δερμάνη

Σλούκας, Παναθηναϊκός: Η ραγισμένη καρδιά για τον Δερμάνη

Newsroom
Σλούκας

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Κώστας Σλούκας είπε το δικό του αντίο στον Πάρη Δερμάνη που έφυγε από τη ζωή.

Ο Πάρης Δερμάνης, επί σειρά ετών φροντιστής του Παναθηναϊκού, έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 8/6, βυθίζοντας στο πένθος τους «πράσινους» και το ελληνικό μπάσκετ. Ομάδες και άνθρωποι του μπάσκετ τον αποχαιρέτησαν, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους. Το δικό του αντίο είπε και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR.

O Κώστας Σλούκας ανέβασε story στο instagram με μια φωτογραφία του Φώτη Δερμάνη και από κάτω είχε μια ραγισμένη καρδιά, δείχνοντας έτσι τα συναισθήματα του για την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου για το μπασκετικό τμήμα των πράσινων.

hj

@Photo credits: eurokinissi
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα