ΑΕΚ-Μαρούσι 91-89: Ο Λιμνιάτης εξήγησε τι έγινε στην τελευταία φάση με τον Κουζμίνσκας (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
λιμνιάτης

bet365

Ο προπονητής του Αμαρουσίου, Γιώργος Λιμνιάτης παραδέχτηκε ότι δεν έχει λόγια να περιγράψει τα συναισθήματά του για την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στην ΑΕΚ και σχολίασε την τελευταία φάση με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας που χάρισε μια απίθανη νίκη στην «Ένωση».

Ο Αχμέντ Χιλ κουβάλησε το Μαρούσι στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, κάνοντας μια συγκλονιστική εμφάνιση με 40 πόντους όμως ο τελευταίος λόγος ανήκε στον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας που χάρισε στην ΑΕΚ τη νίκη με 91-89.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιμνιάτης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την προσπάθεια των παικτών του απέναντι στην «Ένωση»: «Δεν είμαι απλά ικανοποιημένος. Είμαι ενθουσιασμένος από την προσπάθεια των παιδιών! Όσον αφορά το κομμάτι της αντίδρασης, θέλαμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά μετά τον αγώνα με τον Άρη, όσον αφορά την ενέργεια και τη διάθεση... Συνδυάσαμε το καλό μπάσκετ και όλα αυτά τα στοιχεία. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Δεν έχω λόγια να περιγράψω τι νιώθω για αυτούς».

Ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων» σχολίασε την τελευταία φάση, λέγοντας: «Περιμέναμε ότι με 1.2 δευτερόλεπτα, θα γίνει μια φάση προς τα μέσα με ένα alley-oop. Προσπαθήσαμε να βάλουμε ψηλά κορμιά αλλά στην πάσα δεν πηδήξαμε στο σωστό timing, πέρασε η λόμπα ενώ το περιμέναμε, το είχαμε πει στο timeout και έτσι δεχτήκαμε το καλάθι. Ήταν ένα ωραίο play από τον κόουτς Πλάθα. Ήταν μια προσπάθεια που αν τελείωνε με θετικό αποτέλεσμα, θα είχαμε κάνει ένα σπουδαίο βήμα για την παραμονή».

@Photo credits: eurokinissi, ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα