Λεπενιώτης στο Gazzetta για το ΣΕΦ: «Αυξάνεται άμεσα η χωρητικότητα, οι εξέδρες θα έρθουν πιο κοντά αλλά όχι φέτος»

Λεπενιώτης στο Gazzetta για το ΣΕΦ: «Αυξάνεται άμεσα η χωρητικότητα, οι εξέδρες θα έρθουν πιο κοντά αλλά όχι φέτος»

Λεπενιωτης στο gazzetta
Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός μιλώντας στο Gazzetta μετά τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στάθηκε στα βελτιωτικά έργα που πρέπει να γίνουν στο ΣΕΦ από τη στιγμή που πέρασε στα χέρια των «ερυθρολεύκων».

Συγκεκριμένα ο Νίκος Λεπενιώτης είπε ότι «ο καλύτερος τρόπος να είχαμε τελειώσει μέσα στο ΟΑΚΑ, αλλά δεν μας επετράπη να το κάνουμε αυτό και μάλιστα με έναν εμφατικό τρόπο. Όμως πανηγυρίσαμε με τον κόσμο μας, αυτό που μα ταιριάζει. Ο κόσμος ήταν μαζί μας, έκανε ένα ακόμα sold out, οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι και πολύ γεμάτοι.»

Για το sold out της φιέστας: «Και για εμένα ήταν κάτι το εντυπωσιακό. Δεν το περίμενα. Ο κόσμος ήταν όπως όλη τη χρονιά δίπλα στην ομάδα. Ήρθε να γιορτάσει, να τελειώσει μια πολύ δύσκολη και απαιτητική χρονιά, οπότε ήταν ο καλύτερος τρόπος για να τελειώσει η φετινή χρονιά».

Για την απονομή και αν ήταν αντάξια της φετινής κατάστασης του Ολυμπιακού: «Ναι ήταν αντάξια. Κάναμε μια γιορτή για όλον τον κόσμο, αλλά κυρίως θέλαμε να χαρούν οι παίκτες, να αποθεωθούν από τον κόσμο και νιώσουν όλοι μοναδικοί. ήταν μια πολύ καλή γιορτή»

Για τη δήλωση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου ότι το ΣΕΦ θα είναι το νέο σπίτι του Ολυμπιακού: «Ναι πολύ σωστά καταλάβατε. Όλα τα χρόνια συζητάμε για το γήπεδο, οι πρόεδροι είχαν αναλάβει προσωπικά το θέμα και πλέον προχωράμε σε μια νέα εποχή. Ήταν κάτι το οποίο δικαιούταν ο Ολυμπιακός σαν οργανισμός και το άξιζε. Δεν υπάρχει κάτι πιο κατάλληλο από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να γίνει το σπίτι του Ολυμπιακού για τα επόμενα 50 χρόνια.»

Για τις εργασίες και το πότε θα ξεκινήσουν: «Θα γίνουν κάποιες εργασίες που αφορούν το εσωτερικό και το εξωτερικό του γηπέδου, θα φτιάξουμε ένα καινούργιο VIP Lounge το οποίο θα ταιριάζει περισσότερο στις ευρωπαϊκές ομάδες, θα βελτιώσουμε τις θέσεις στα courts seats, θα αυξήσουμε τις θέσεις και εξωτερικά οι θύρες χρειάζονται κάποιες βελτιώσεις. Θα γίνουν κάποιες τεχνικές βελτιώσεις για να γίνεται καλύτερη η προσέλευση και η απόλαυση του κόσμου».

Για το αν θα έρθουν οι εξέδρες πιο κοντά στον αγωνιστικό χώρο: «Σίγουρα κάποια στιγμή θα γίνει. Όμως δεν θα γίνουν αυτό το καλοκαίρι και δεν θα ισχύσει από αυτήν την χρονιά. Όμως σκοπος είναι να αυξηθεί η χωρητικότητα του γηπέδου. Είναι κάτι που μπορεί να γίνει. Να αγγίξει και τις 15.000 θέσεις. Και συντομα να έρθουν πιο κοντά οι κερκίδες και να γίνει πιο δυνατή ακόμα η έδρα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα