Βεζένκοβ: Πέρασε τη νύχτα στο ΣΕΦ κάνοντας θεραπεία

Βεζένκοβ
Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού αμέσως μετά το νοσοκομείο κατευθύνθηκε στο ΣΕΦ και έκανε τα ξημερώματα για αρκετή ώρα θεραπεία στο δεξιό του γόνατο.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού με 67-65 και ισοφάρισε τη σειρά των τελικών σε 1-1. Η κόρνα της λήξης βρήκε τους παίκτες του Σερέλη να πανηγυρίζουν και αυτούς του Μπαρτζώκα να ρωτούν για την κατάσταση της υγείας του Σάσα Βεζένκοβ. Πήγαν στα αποδυτήρια, δεν τον βρήκαν και ενημερώθηκαν πως είχε ήδη μεταβεί στο ιατρικό κέντρο.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής δεν έδειξαν σημαντική ζημιά και άπαντες ηρέμησαν. Η επιθυμία του Βεζένκοβ για να αγωνιστεί στον τρίτο τελικό (11/05 - 21:15) είναι τόσο μεγάλη που αντί μετά το νοσοκομείο να πάει σπίτι του να ξεκουραστεί , κατευθύνθηκε στο ΣΕΦ για να κάνει θεραπεία. Παρά το προχωρημένο της ώρας αφού ήταν ξημερώματα Παρασκευής, υπήρξε άμεση κινητοποίηση του ιατρικού τμήματος και των φυσιοθεραπευτών προκειμένου να μειώσουν το οστικό οίδημα στο γόνατο του παίκτη.

Ο Βεζένκοβ πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς στο φυσικοθεραπευτήριο του ΣΕΦ και εν συνεχεία πήγε να ξεκουραστεί. Σήμερα θα ακολουθήσει και πάλι εντατικό πρόγραμμα θεραπείας και ουσιαστικά αύριο θα υπάρξει «εικόνα» αν έχει μειωθεί ο πόνος και κατά πόσο θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα