Παναθηναϊκός: Πρόστιμο από τον Αθλητικό Δικαστή για τον 5ο ημιτελικό με το Περιστέρι

Επιμέλεια: Newsroom
Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με πρόστιμο από τον Αθλητικό Δικαστή για τα υβριστικά συνθήματα στο Game 5 κόντρα στο Περιστέρι bwin.

Με 1.500 ευρώ θα πληρώσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στον 5ο ημιτελικό με το Περιστέρι bwin στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ υπέβαλε το πρόστιμο στην «πράσινη» διοίκηση και δη στο ματς όπου η ομάδα «σφράγισε» το εισιτήριο των τελικών της φετινής Basket League.

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή

«Eπιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ): α) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (υβριστικά συνθήματα), το χρηματικό πρόστιμο των χιλίων (1.000,00) ευρώ, β) για υβριστικό σύνθημα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα, το χρηματικό πρόστιμο των πεντακοσίων (500,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ 2003) που διεξήχθη στις 30-5-2023».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα