Η ιστορία ενός τατουάζ ft. Ακίλ Μίτσελ: «Δεν άρεσαν στη γιαγιά μου, ένα απ' αυτά που έχω είναι για εκείνη»

Η ιστορία ενός τατουάζ ft. Ακίλ Μίτσελ: «Δεν άρεσαν στη γιαγιά μου, ένα απ' αυτά που έχω είναι για εκείνη»

Ο Ακίλ Μίτσελ με τη φανέλα της ΑΕΚ.

bet365

Ο Ακίλ Μίτσελ είναι ο πρωταγωνιστής του 3ου επεισοδίου του «Η ιστορία ενός τατουάζ». Και η αφήγησή του έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού έχει μόλις δύο τατουάζ, τα οποία απέκτησε στην Ελλάδα και μετά το θάνατο της γιαγιάς του.

Ο Ακίλ Μίτσελ θα μπορούσε να ταιριάζει απόλυτα στον τίτλο της στήλης. Η ιστορία ενός τατουάζ. Για την ακρίβεια, ο πρώην πλέον κιτρινόμαυρος, έχει μόλις δύο τατουάζ στο κορμί του. Στο αριστερό του χέρι.

Ο Μίτσελ πάει κόντρα στην κουλτούρα των αθλητών και των τατουάζ, αλλά τα δύο κομμάτια που έχει κρύβουν μία ιδιαίτερη σημειολογία.

«Έχω μόνο δύο. Έκανα αυτό το καλοκαίρι (δείχνοντας το πιο μεγάλο κομμάτι στο χέρι του) και αυτό (μία ημερομηνία) πριν από λίγες ημέρες. Αυτό ήταν κάτι που εκφράζει τη φιλοσοφία μου. Κάνω διαλογισμό εδώ και καιρό και αυτό μου... κόλλησε. Έχεις πάντα την επιλογή ανάμεσα στο καλό και το κακό. Ειδικά στο παρκέ πρέπει να έχεις τη φιλοσοφία να κάνεις κάτι παραπάνω, να μην είσαι τεμπέλης. Είναι σαν μία μάχη μέσα στο μυαλό μου και αυτό αντιπροσωπεύει το τατουάζ με την τίγρη και το φίδι», είπε στο Gazzetta ο Μίτσελ.

Το... ελληνικό τατουάζ

Και συνέχισε: «Το άλλο είναι για τη γιαγιά μου, η οποία "έφυγε" από τη ζωή το περασμένο καλοκαίρι. Το κάναμε μαζί με τον ξάδερφό μου, πριν από λίγες ημέρες, εδώ στην Ελλάδα. Θέλω να τελειώσω το μανίκι, έχω αρκετό χώρο για να κάνω κάτι cool, αλλά ακόμα δεν έχω κάτι στο μυαλό μου».

Η απορία (μας) ήταν δεδομένη. Πώς είναι δυνατό να έχει μόνο δύο τατού; Η απόκρισή του ήταν ήταν εξαιρετική.

Το τατουάζ του Ακίλ Μίτσελ στο αριστερό του χέρι.

«Είναι κάπως αστεία ιστορία. Η γιαγιά μου δεν ήθελε να κάνω τατουάζ, δεν της άρεσε. Είναι η γιαγιά για την οποία έκανα το τατουάζ, με την ημερομηνία του θανάτου του της. Δεν είχα κάτι εναντίον τους, αλλά δεν ήθελα να κάνω, λόγω της γιαγιάς.

Όλοι στην οικογένειά μου έχουν τατουάζ, η μητέρα μου, ο πατέρας μου, όλοι. Εκτός από εμένα. Μόλις η γιαγιά μου "έφυγε" αποφάσισα να κάνω το πρώτο», είπε ο Μίτσελ.

Και συμπλήρωσε, μιλώντας για την ειρωνεία πως ένα από τα τατουάζ του αφορά τη γιαγιά του, η οποία δεν ήθελε ούτε να αντικρίζει τη δερματοστιξία:

«Ακούγεται άσχημο, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα εκτιμούσε την ειρωνεία. Δεν θα το δει βέβαια. Ήταν κάτι ξεχωριστό, σκέφτηκα πολλά πράγματα όταν πέθανε. Και ήθελα να τα εκφράσω. Είναι σε πνευματικό επίπεδο».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα