ΑΕΚ: Την Πέμπτη το ραντεβού διοίκησης - Καντζούρη

ΑΕΚ: Την Πέμπτη το ραντεβού διοίκησης - Καντζούρη

ΑΕΚ: Την Πέμπτη το ραντεβού διοίκησης - Καντζούρη

bet365

Το αυριανό - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - ραντεβού ανάμεσα στον Μάκη Αγγελόπουλο και τον Ηλία Καντζούρη αναμένεται να βάλει μπροστά τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Στην ΑΕΚ έχουν ξεκαθαρίσει ότι όλα αρχίζουν και τελειώνουν στο θέμα του προπονητή. Στην παραμονή ή όχι του Ηλία Καντζούρη στον πάγκο της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Ο Έλληνας προπονητής έχει συμβόλαιο σε ισχύ, τυπικά, μέχρι το τέλος της σεζόν. Και οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, την Πέμπτη (4/5, εκτός αν υπάρξει αλλαγή της τελευταίας στιγμής) για να συζητήσουν το ενδεχόμενο για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Οι δύο πλευρές έχουν κάνει την πρώτη επαφή, σε επίπεδο εκπροσώπων. Όπως και να έχει, η ΚΑΕ ΑΕΚ «τρέχει» πράγματα στο μεταγραφικό σχεδιασμό, έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με κάποιους παίκτες από το υπάρχον ρόστερ, ενώ ήδη έχει προσθέσει στο δυναμικό της τον Ζώη Καράμπελα, ο οποίος είχε αποκτηθεί από την περασμένη σεζόν, αλλά δόθηκε δανεικός στον Απόλλωνα Πάτρας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα