ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Αστυνομικός έκανε χειρονομία στην εξέδρα και προκάλεσε ένταση στα Άνω Λιόσια

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Αστυνομικός έκανε χειρονομία στην εξέδρα και προκάλεσε ένταση στα Άνω Λιόσια

Φάση από την αναμέτρηση ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκάλεπτου η χειρονομία ενός αστυνομικού προς την εξέδρα των οργανωμένων προκάλεσε ένταση.

Η απρόκλητη χειρονομία ενός αστυνομικού στα Άνω Λιόσια, προκάλεσε μία αχρείαστη ένταση κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι το όργανο της τάξης περνώντας μπροστά από τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ έκανε μία άσεμνη χειρονομία.

Η κερκίδα αντέδρασε πετώντας αντικείμενα προς τους αστυνομικούς που ήταν κοντά στη φυσούνα, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή στα αποδυτήρια!

Η ένταση συνεχίστηκε για λίγα λεπτα, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού (ο πάγκος ήταν δίπλα στα αντικείμενα) να δηλώνουν έκπληκτοι, αφού στην αρχή θεώρησαν ότι η ένταση είχε αυτούς αποδέκτες.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον υπεύθυνο ασφαλείας της ΑΕΚ, ο οποίος πήρε το μικρόφωνο για ηρεμήσει τον κόσμο, ο αστυνομικός είχε τεθεί ήδη υπο περιορισμό, ενώ λίγο αργότερα έκαναν λόγο και για σύλληψη!

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα