Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Επιστροφές για Αγραβάνη και Σλούκα

Γιώργος Κούβαρης
Ο Κώστας Σλούκας επιστρέφει στην 12άδα του Ολυμπιακού
Επιστροφές στις τάξεις των «αιωνίων» καθώς κανονικά θα δώσουν το «παρών» στο ντέρμπι, τόσο ο Δημήτρης Αγραβάνης από πλευράς Παναθηναϊκού, όσο και ο Κώστας Σλούκα από πλευράς Ολυμπιακού.

Μπορεί να απουσιάζει ο Ματέους Πονίτκα από το ντέρμπι λόγω του διαστρέμματος που υπέστη στο τελευταίο ματς του Παναθηναϊκού στην Euroleague με αντίπαλο την Βιλερμπάν στη Λιόν ωστόσο ο Χρήστος Σερέλης θα έχει δύο επιπλέον παίκτες στη διάθεσή του όσον αφορά τα ματς της Basket League.

Συγκεκριμένα επιστρέφει στην 12άδα των «πρασινων» ο Δημήτρης Αγραβάνης ύστερα από έναν μηνα απουσίας! Ο διεθνής φόργουορντ είχε πρόβλημα στους κοιλιακούς αλλά πλέον έχει αφήσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και τέθηκε στην διάθεση του 49χρονου προπονητή. Επιπλέον στο ελληνικό ρόστερ επέστρεψε ο Μάριους Γκριγκόνις ο οποίος πήρε τη θέση του Άντριου Άντριους ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα.

Στον αντίποδα, κανονικά θα δώσει το «παρών» στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ ο Κώστας Σλούκας. Ο Έλληνας πλέι μέικερ είχε υποστεί θλάση α' βαθμού στη γάμπα κατά τη διάρκεια του εντός έδρας αγώνα με την Μπάγερν ωστόσο υπολογίζεται κανονικά από τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Οι 12άδα του ντέρμπι έχουν ως εξής:

Παναθηναϊκός (Σερέλης): Π. Καλαϊτζάκης, Γουόλτερς, Λι, Παπαγιάννης, Μποχωρίδης, Γουίλιαμς, Αγραβάνης, Γ. Καλαϊτζάκης, Μπέικον, Γκριγκόνις, Μαντζούκας, Γκουντάιτις.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ, Κάνααν, Λούντζης, Λαρεντζάκης, Πάπας, Φαλ, Σλούκας, Βεζενκοβ, Παπανικολάου, Μπολομπόι, Πίτερς, ΜακΚίσικ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα