Παναθηναϊκός: Με μαύρες εμφανίσεις σε ένδειξη πένθους κόντρα στην Καρδίτσα
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Καρδίτσα (04/03, 20:30 ΕΡΤ3, live από το Gazzetta) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League.
Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν στο παρκέ με μαύρες εμφανίσεις σε μία κίνηση πένθους, που «σκέπασε» τη χώρα τις τελευταίες ημέρες μετά την τραγωδία των Τεμπών.
Μάλιστα, το μαύρο πανί που τοποθετήθηκε για τον αγώνα με την Εφές παραμένει πίσω από τους πάγκους των ομάδων, ενώ για μία ακόμη φορά θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, δεν θα υπάρχει μουσική στο γήπεδο και το cude της οροφής θα φέρει το μήνυμα «Η Ελλάδα πενθεί τα παιδιά της».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
