Aπόλλων Πάτρας: Πήρε Τέβιν Μακ

Aπόλλων Πάτρας: Πήρε Τέβιν Μακ

Newsroom
Aπόλλων Πάτρας: Πήρε Τέβιν Μακ

bet365

O Aπόλλων Πάτρας ενισχύθηκε με τον Τέβιν Μακ.

Δυνάμωσε στις θέσεις των φόργουορντ ο Απόλλων Πάτρας. Η ομάδα από την Αχαϊα απέκτησε τον Τέβιν Μακ, με τον Αμερικανό να έχει ξεκινήσει ήδη προπονήσεις. Τη σεζόν που πέρασε είχε 18.2 πόντους με 6.2 ριμπάουντ με την Κάπο Ντι Ορλάντο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Απόλλων Πατρών 1926 Carna ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αμερικανό φόργουορντ Τέβιν Μακ (1996, 2,01 μ.) ο οποίος βρίσκεται στην Πάτρα και έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις.

Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα αποφοίτησε το 2020 από το κολλέγιο Clemson Tigers έχοντας στην τελευταία του σεζόν στο NCAA 12,2 πόντους μ.ο., 5,2 ριμπάουντ και 0,9 ασίστ αγωνιζόμενος σε 31 παιχνίδια.

Ο Μακ την σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε στην Ιταλία και στην Κάπο Ντι Ορλάντο, όπου σε 25 παιχνίδια είχε μ.ο. 18,2 πόντους με 6,2 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ σε 25 παιχνίδια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα