«Μπαμ» της Καρδίτσας με τον Λαμάρ Πίτερς!

Αντώνης Καλκαβούρας
«Μπαμ» της Καρδίτσας με τον Λαμάρ Πίτερς!

bet365

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Gazzetta, η νεοφώτιστη ομάδα της Θεσσαλίας έχει συμφωνήσει με τον 24χρονο Αμερικανό πρώην point-guard της Μπασκόνια, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, ώστε να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση και να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή στην Basket League, είναι τόσο ο Γιάννης Μπουρούσης όσο και οι συνεργάτες του.


Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η αρχική συμφωνία με τον απόφοιτο του Μισσισσίπι Στέιτ, που στην διάρκεια της περυσινής σεζόν έπαιξε 15 παιχνίδια στην Euroleague (μ.ο. 4,7π. & 2,7ασ.) με την Μπασκόνια και 12 στην ACB (μ.ο. 5,1π. & 2,0ασ.) με τους Βάσκους και την Φουενλαμπράδα και φέτος έμεινε με δική του απόφαση εκτός λόγω της γέννησης του παιδιού του.


Ο λόγος για τον Λαμάρ Πίτερς (24χρ., 1,83), που την σεζόν 2020-21 αγωνίστηκε στην Μπούρσασπορ με εξαιρετική παρουσία στο Eurocup (μ.ο. 18,7π., 7,3ασ. & 1,7κλ. με 60% τριπ.) και αναμένεται σήμερα στην Αθήνα. Η συμφωνία με τους Καρδιτσιώτες θα ενεργοποιήθει αφότου περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις (σε αυτή την περίπτωση θα παίξει με την ΑΕΚ) και περιλαμβάνει και buy-out μετά τον πρώτο μήνα.


Πέραν του Αμερικανού point-guard από την Νέα Ορλεάνη, η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου «χτενίζει» για την αγορά για την εύρεση ενός ξένου σέντερ, έτσι ώστε να μπορέσει να κυνηγήσει τον δύσκολο στόχο των μίνιμουμ 4 νικών που χρειάζεται να πετύχει στον 2ο γύρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα