ΑΕΚ: Επέστρεψαν δύο ban

ΑΕΚ: Επέστρεψαν δύο ban

ΑΕΚ: Επέστρεψαν δύο ban

bet365

Η ΑΕΚ είδε δύο ban να επιστρέφουν, καλείται να τηρήσει το διακανονισμό για να μην κινδυνεύσει με ανάκληση δελτίων των αθλητών που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι.

Η ΑΕΚ είχε καταφέρει να διαγράψει έγκαιρα όλα τα ban και μπόρεσε να ξεκινήσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της, με όλους τους παίκτες που είχε αποκτήσει ή ανανεώσει το καλοκαίρι.

Αυτή τη στιγμή στην ιστοσελίδα της FIBA, το όνομα της ΑΕΚ έχει εμφανιστεί ξανά και δίπλα σε αυτό αναγράφονται δύο ban. Αφορούν περιπτώσεις που διακανονίστηκαν το καλοκαίρι, αλλά δεν τηρήθηκαν, με αποτέλεσμα η τιμωρία να επιστρέψει.

Η «ποινή», σύμφωνα με το νέο νόμο, αναφέρει ανάκληση δελτίων. Αυτό δεν θα συμβεί αυτόματα, αφού μετά την ενημέρωση για την ενεργοποίηση κάθε ban μεσολαβεί ένα διάστημα, προκειμένου να αποφασιστεί η ανάκληση. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό είναι 20 ημέρες.

Αρμόδια να ενημερώσει την ΑΕΚ είναι η ΕΟΚ και αυτή τη στιγμή στα γραφεία της Ένωσης δεν έχει φτάσει καμία επίσημη ενημέρωση. Μόνο όταν συμβεί αυτό ενεργοποιείται το 20ήμερο, όπου η ΚΑΕ ΑΕΚ (όπως και κάθε άλλη ομάδα που βρίσκεται στην ίδια θέση) έχει το περιθώριο να καταβάλλει τα χρήματα που πρέπει.

Κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα αγωνιστεί κανονικά στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, για την Basket League, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου.

AEK ban

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα