Ιωνικός: Έκανε εκ νέου δικό του τον Χάμιλτον

Newsroom
Ιωνικός: Έκανε εκ νέου δικό του τον Χάμιλτον

bet365

Ο Ιωνικός ενισχύεται στην περιφέρεια με την απόκτηση του Ντάνιελ Χάμιλτον, ο οποίος είχε φορέσει ξανά τη φανέλα του την περσινή σεζόν.

Ο Ντάνιελ Χάμιλτον είναι και πάλι παίκτης του Ιωνικού. Ο Αμερικανός γκαρντ (27 ετών, ύψους 2.01μ.) είχε περάσει από την ομάδα της Νίκαιας τη σεζόν 2021-22, αγωνιζόμενος για 9 παιχνίδια προτού μετακομίσει στην Πέτκιμσπορ.

Φέτος ξεκίνησε στη Ρίγα, μετρώντας στα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος 10.2 πόντους, 5 ασίστ και 6.2 ριμπάουντ σε 19 λεπτά.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού

«Ο Ντάνιελ Χάμιλτον επιστρέφει στη Νίκαια και τον Ιωνικό, μετά το περυσινό πολύ επιτυχημένο πέρασμά του από την ομάδα μας και την Basket League. Ο 27χρονος Αμερικανός (2,01μ.) γκαρντ/φόργουορντ είναι απόφοιτος του Κονέκτικατ, έχει αγωνιστεί σε 25 παιχνίδια στο NBA με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και τους Ατλάντα Χοκς.

Ο Χάμιλτον έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα, έχει σπουδαία αθλητικά προσόντα, ενώ η ικανότητά του στο drive τον βοηθά να τελειώνει τις φάσεις στο ζωγραφιστό.

Τη σεζόν 2021-2022 φόρεσε ξανά τη φανέλα του Ιωνικού, για εννέα παιχνίδια και είχε 18,6 πόντους μ.ο, 10,4 ριμπάουντ, 5,6 ασίστ και 40,9 στα σουτ εντός πεδιάς.

Την καλύτερή του εμφάνιση την πραγματοποίησε στο τελευταίο ματς της αγωνιστικής απέναντι στη Λάρισα, όπου είχε σκοράρει 21 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ, καταγράφοντας το 17ο triple double στην ιστορία του πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα