Μπαρτζώκας: «Δεν είναι έκπληξη η απόδοση των Λούντζη και Μπλακ» (vid)

Newsroom
Μπαρτζώκας: «Δεν είναι έκπληξη η απόδοση των Λούντζη και Μπλακ» (vid)
Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα στην κάμερα της ΕΡΤ αμέσως μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Λαυρίου, με αναφορά στην απόδοση των Λούντζη και Μπλακ.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 98-61 του Λαυρίου χάρη στην εντυπωσιακή εμφάνιση του Μιχάλη Λούντζη, που πέτυχε ρεκόρ καριέρας σε πόντους στην Basket League. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε πως η εμφάνιση τόσο αυτού, όσο και του Μπλακ δεν αποτελεί έκπληξη.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα

«Με εξαίρεση το ματς με τη Μονακό που δεν ήμασταν καλοί, έχουμε δείξει ένα καλό πρόσωπο. Ήταν διαδικαστικό το ματς σήμερα».

Για την απόδοση των Μπλακ και Λούντζη: «Ο Μπλακ είναι ένας παίκτης εμπειρία από ΝΒΑ και EuroLeague και ο Λούντζης είναι παίκτης της Εθνικής. Το ότι έπαιξαν καλά δεν είναι έκπληξη. Εγώ θέλω να φροντίζω να είναι πάντα καλοί».

Για τα λάθη που έγιναν κόντρα στη Μονακό: «Κάναμε κάποια πράγματα σήμερα καλύτερα σε σχέση με τη Μονακό, αλλά δεν έχει και μεγάλη σημασία σήμερα. Πλέον κοιτάμε το ματς με τη Βαλένθια και εκεί πρέπει να τα κάνουμε όλα καλύτερα».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα