Λίβανος: «Λίγο τραβηγμένη η αποβολή του Μέξα, περιμένουμε τις αλλαγές το επόμενο διάστημα»

Newsroom
Λίβανος: «Λίγο τραβηγμένη η αποβολή του Μέξα, περιμένουμε τις αλλαγές το επόμενο διάστημα»

bet365

Ο Γιάννης Λίβανος μιλώντας μετά την ήττα του Ιωνικού από τον ΠΑΟΚ σχολίασε την αποβολή του Κώστα Μέξα, αλλά και τις αλλαγές που θα συμβάλλουν στην εξέλιξη της ομάδας.

Ο Ιωνικός πάλεψε σκληρά ιδιαίτερα στο τελευταίο δεκάλεπτο για να αλλάξει τη ροή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο γνώρισε την ήττα με 82-78 για την τέταρτη αγωνιστικής της Basket League.

Στο εν λόγω παιχνίδι, ανάμεσα στα σημεία που το στιγμάτισαν, βρέθηκε και η αποβολή τόσο των δύο προπονητών. Ο Γιάννης Λίβανος, που πήρε τη θέση του Κώστα Μέξα για τον εναπομείναντα χρόνο, μιλώντας για τον αγώνα στάθηκε στην... τραβηγμένη δεύτερη τεχνική ποινή που δέχθηκε ο κόουτς των Νικαιωτών, όσο και στις αλλαγές που θα έρθουν το επόμενο διάστημα.

Πιο αναλυτικά: «Για εμάς ήταν εξ' αρχής ένα δύσκολο παιχνίδι, είμαστε μία νέα ομάδα που ουσιαστικά τώρα διανύει μία περίοδο προετοιμασίας αλλά σε επίσημα παιχνίδια. Μέσα στα προβλήματα προστέθηκε και αυτό του Καπελάν.

Παρ' όλα αυτά από την αρχή έως το τέλος, εξαιρώντας ένα κακό διάστημα μετά την αποβολή του κόουτς καταφέραμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. Η αποβολή του κόουτς ήταν λίγο... τραβηγμένη, σε μία κατά τα άλλα καλή διαιτησία.

Προσπάθησα από τη μεριά μου να είμαι σε καλή επικοινωνία με τον κόουτς Μέξα που ήταν έξω, προσπαθήσαμε πολύ αλλά η ουσία είναι ότι δεν πήραμε τη νίκη. Το κρατάμε όμως αυτό, θα δουλέψουμε τις αδυναμίες μας και περιμένουμε και τις αλλαγές που θα γίνουν το επόμενο διάστημα ώστε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι και να διεκδικήσουμε τους στόχους μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα