Ολυμπιακός - Περιστέρι: Αποθέωση για Σπανούλη, αγκαλιά με Μπαρτζώκα (vid)

Ολυμπιακός - Περιστέρι: Αποθέωση για Σπανούλη, αγκαλιά με Μπαρτζώκα (vid)
Ο Βασίλης Σπανούλης αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού, 15 λεπτά πριν το τζάμπολ με Περιστέρι, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας πήγε και τον αγκάλιασε.

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι φυσικά το πρόσωπο του ματς του Ολυμπιακού κόντρα στο Περιστέρι Bwin και ένιωσε κατευθείαν την αγάπη του κόσμου. Ο Kill Bill μπήκε 15 λεπτα πριν το τζαμπολ, και όπως ήταν φυσικό αποθεώθηκε από τους φιλάθλους. Έβαλε το χερι στην καρδιά και ευχαριστησε τον κόσμο. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έφυγε από τον πάγκο και πήγε να τον αγκαλιάσει, ψιθυρίζοντας κάτι στο αυτί.

Στη συνέχεια έπαιξε ένα video στο γήπεδο, όπου ο Ίβκοβιτς, ο Ντόντσιτς μεταξύ άλλων μιλούσαν για τον V-span. Δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τον Κώστα Παπανικολάου που δεν πήρε μέρος στην παρουσιαση, αφού καθόταν πίσω απο τον πάγκο, καθώς είναι τραυματίας.

Ο Ολυμπιακός βράβευσε τον Σπανούλη πριν το τζάμπολ για τα όσα πρόσφερε στον σύλλογο, ζώντας μεγάλες στιγμές και γιγαντώνοντας τον σε ευρωπαϊκό επίπεδο με την κατάκτηση 2 Euroleague. Στο ΣΕΦ και η Ολυμπία Χοψονίδου για να παρακολουθήσει την επιστροφή Σπανούλη.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα