Μπουρούσης: «Αν δεν ήταν ο Αμερικάνος δε θα ήμουν στην ΑΕΚ» (vids)

Newsroom
Μπουρούσης: «Αν δεν ήταν ο Αμερικάνος δε θα ήμουν στην ΑΕΚ» (vids)

bet365

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μπουρούση για τον Γιώργο Αμερικάνο και την οικογένεια της ΑΕΚ, που τον βράβευσε στο περιθώριο του παιχνιδιού με την Καρδίτσα για την Basket League.

Η ΑΕΚ τίμησε για την προσφορά του στην ομάδα τον Γιάννη Μπουρούση πριν την έναρξη του παιχνιδιού με την Καρδίτσα για την 1η αγωνιστική της Basket League με τον κόσμο της «Ένωσης» να τον χειροκροτεί.

Ο νυν Πρόεδρος της Καρδίτσας βραβεύτηκε από τον Παναγιώτη Τριαντόπουλο, Manager Director της ΑΕΚ και μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Γιώργο Αμερικάνο.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μπουρούση

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη σημερινή διοίκηση της ΑΕΚ, αλλά και στην προηγούμενη όμως όταν ξεκίνησα να παίζω. Τα έφερε έτσι η συγκυρία ώστε το πρώτο παιχνίδι της Καρδίτσας γίνεται μέσα στην έδρα της ΑΕΚ. Αυτό είναι πολύ συγκινητικό.

Η ΑΕΚ ήταν το σπίτι μου για μένα στην Αθήνα, έκανε πάρα πολλά για εμένα. Πάρα πολλά άτομα με βοήθησαν. Ο Γιώργος Αμερικάνος είναι ο νούμερο ένα, δε θα ήμουν αλλιώς στην ΑΕΚ. Υπάρχει μεγάλη συγκίνηση και αγάπη».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα