Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ξεκινήσαμε με τίτλο κόντρα στον Παναθηναϊκό, ό,τι καλύτερο» (vid)

Newsroom
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ξεκινήσαμε με τίτλο κόντρα στον Παναθηναϊκό, ό,τι καλύτερο» (vid)
Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος αναφέρθηκαν στους στόχους του Ολυμπιακού εντός Ελλάδας, ενώ ο πρώτος ανέφερε πως είναι το καλύτερο να ξεκινάς τη σεζόν με έναν τίτλο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι δύο Πρόεδροι του Ολυμπιακού, κ. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν στην κάμερα της ΕΡΤ αμέσως μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 67-52 επί του Παναθηναϊκού, που έφερε τον πρώτο τίτλο της σεζόν, το Super Cup. Και οι δύο στάθηκαν στην ενίσχυση της ομάδας και έθεσαν στόχο τους τίτλους εντός των συνόρων.

Οι δηλώσεις των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου:

«Είναι πολύ ωραίο να ξεκινάει η σεζόν με έναν τίτλο. Συμμετέχουμε πρώτη φορά στη διοργάνωση γιατί ήμασταν εκτός Α1 για τους γνωστούς λόγους. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ τώρα που έχει αλλάξει η κατάσταση. Έχουμε αγώνα στη Βαρκελώνη την Παρασκευή, τα δείγματα είναι καλά» ανέφερε αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, δίνοντας στη συνέχεια τη σκυτάλη στον αδερφό του Γιώργο. «Έχει γίνει καλή αρχή, ξεκινήσαμε με τίτλο απέναντι στον Παναθηναϊκό, ό,τι καλύτερο... Δε χρειάζεται να ανακοινώσουμε τους στόχους αλλά είμαστε αισιόδοξοι».

«Ο Ολυμπιακός έχει ενισχυθεί αλλά όλα ξεκινούν από την Ελλάδα, πρέπει να παίρνεις τους τίτλους στην Ελλάδα. Τόσα χρόνια γινόταν το ανάποδο, παίρναμε αυτούς στην Ευρώπη και όχι στην Ελλάδα. Στο F4 πήγαμε πέρσι αλλά δεν μπορούμε να θεωρούμε δεδομένο ότι θα πάμε και φέτος».

Τέλος ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησε για τους στόχους της ομάδας, αλλά και το... γεμάτο ΣΕΦ που εύχεται να δει. «Ευχή είναι να συνεχίσει να παίρνει τίτλους (σ.σ. Γιώργος Μπαρτζώκας) σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δεν είναι εύκολο αλλά πάντα είναι στόχος. Συμφωνώ με τον Γιώργο, πρωτάθλημα και Κύπελλο είναι στόχος αλλά στην EuroLeague στόχος είναι να μπεις στην οκτάδα. Είμαστε σχεδόν στα 5.500 διαρκείας, είχε να γίνει χρόνια από το 2008-09 νομίζω. Μακάρι το ΣΕΦ να γεμίζει σε όλα τα ματς στη μετά covid εποχή».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα