Βεζένκοβ: «Δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι ακόμη, νέα ομάδα με ατομικό ταλέντο ο Παναθηναϊκός» (vid)

Βεζένκοβ: «Δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι ακόμη, νέα ομάδα με ατομικό ταλέντο ο Παναθηναϊκός» (vid)
Ο Σάσα Βεζένκοβ «φιλοξενήθηκε» στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το ματς με τον Προμηθέα και μίλησε τόσο για το επίπεδο ετοιμότητας των ομάδων στο ξεκίνημα της σεζόν, όσο και για τον τελικό του Super Cup με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 93-65 του Προμηθέα και προκρίθηκε στον τελικό του Super Cup στη Ρόδο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (02/10, 21:00) στο πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» που συνοδεύεται και με τίτλο!

Ο Σάσα Βεζένκοβ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 19 πόντους (5/8διπ., 2/3τριπ., 3/4β.), 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ αγωνιζόμενος 21:51 και ως ο MVP του δεύτερου ημιτελικού μίλησε τόσο για την ετοιμότητα των ομάδων που δεν πιάνει... κόκκινο, όσο και για τη νέα σύνθεση των «πράσινων».

Αρχικά, ο φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» τόνισε: «Ξέραμε από την αρχή πως ο Προμηθέας είναι μία επικίνδυνη ομάδα με έφεση στο μακρινό σουτ. Δεν ξεκινήσαμε καλά στα πρώτα πέντε λεπτά, δεχτήκαμε 15 πόντους και τους αφήσαμε να νιώσουν άνετα. Μετά βελτιώσαμε την άμυνά μας αλλά σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης...

Νομίζω επιθετικά κάναμε καλό ματς, μοιράσαμε την μπάλα. Οι ασίστ ήταν ψηλά, οπότε πιστεύω στην άμυνα έχουμε χώρο για βελτίωση».

Όσο για την κατάσταση της ομάδας, ο Βεζένκοβ σχολίασε: «Σίγουρα δεν είμαστε στο 100% αυτή την εποχή όπως όλες οι ομάδες αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες, παίζουμε τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Ξεκινάνε και οι άλλες διοργανώσεις άρα πρέπει όλοι να είμαστε έτοιμοι για να κερδίζει η ομάδα.

Θα φανεί στο χειροκρότημα αν είμαστε καλύτεροι φέτος. Πέρσι θέσαμε τον πήχη ψηλά. Φέτος ήρθαν παιδιά με εμπειρία στην EuroLeague και είναι έμπειρα και ποιοτικά».

Αλλά και για τον αντίπαλο στον τελικό, τον Παναθηναϊκό, είπε: «Ήρθαν παίκτες με μεγάλη εμπειρία και ποιότητα. Σίγουρα και εκείνοι δεν είναι έτοιμοι στο 100%, δεν έχουν βρεθεί μεταξύ τους, είναι νέα ομάδα αλλά όταν έχεις τέτοιο επίπεδο και τόσο ατομικό ταλέντο πάντα βρίσκεις φάσεις. Να είμαστε προσεκτικοί για να κυνηγήσουμε την νίκη.

Είδα τον ημιτελικό και είναι λογικά κάποια πράγματα. Βέβαια και ο Κολοσσός έπαιξε καλά και μπράβο. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει ατομικό ταλέντο και κάθε ματς που περνάει ο Παναθηναϊκός θα είναι καλύτερος, όπως και εμείς».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα