ΑΕΚ: Κάλεσμα της μπασκετικής ομάδας για την OPAP Arena (vid)

ΑΕΚ: Κάλεσμα της μπασκετικής ομάδας για την OPAP Arena (vid)

Newsroom
ΑΕΚ: Κάλεσμα της μπασκετικής ομάδας για την OPAP Arena (vid)

bet365

Τα μέλη της μπασκετικής ΑΕΚ απένειμαν το δικό τους κάλεσμα στους φίλους της ομάδας ενόψει της επιστροφής της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύσσωμος ο οργανισμός της ΑΕΚ κινείται σε... ρυθμούς «OPAP Arena» καθώς την Παρασκευή (30/9, 20:00) θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του ολοκαίνουργιου γηπέδου.

Δεν είναι μόνο η ποδοσφαιρική ομάδα που γιορτάζει, αλλά όλα τα τμήματα των «κιτρινόμαυρων» ενόψει της ιστορικής επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια ύστερα από 19 χρόνια.

Τα μέλη της μπασκετικής ΑΕΚ ετοίμασαν ένα βίντεο όπου καλούν τον λαό της ομάδας να είναι... εκεί: «Συγκίνηση, ανακούφιση, δέος. 19 χρόνια μετά όλοι στον ναό» ήταν το μήνυμα του προπονητή Ηλία Καντζούρη, ενώ και οι παίκτες της ΑΕΚ κινήθηκαν στο ίδιο μοτίβο: «19 χρόνια μετά. Επιτέλους. Όλοι στον ναό» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα