Ιωνικός Νίκαιας: Συνεχίζει με Τσίκληρα

Newsroom
Ιωνικός Νίκαιας: Συνεχίζει με Τσίκληρα

bet365

Ο Άγγελος Τσίκληρας θα συνεχίσει να βρίσκεται στην άκρη του πάγκο του Ιωνικού Νικαίας, κάτι που ανακοινώθηκε και επίσημα από τη διοίκηση της ομάδας.

Όπως ενημέρωσε ο Ιωνικός, ο Άγγελος Τσίκληρας θα παραμείνει στην ομάδα της Νίκας, ενώ ο Θανάσης Δούνης θα αναλάβει χρέη General Manager.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Άγγελος Τσίκληρας θα συνεχίσει να βρίσκεται στη θέση του προπονητή και τη νέα αγωνιστική περίοδο. General Manager αναλαμβάνει ο Θανάσης Δούνης.

Η ΚΑΕ Ιωνικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άγγελο Τσίκληρα, ο οποίος θα είναι ο πρώτος προπονητής για τη νέα σεζόν στην Basket League.

Ο Άγγελος Τσίκληρας ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε την ομάδα στην επίτευξη του στόχου της, τόσο την περασμένη σεζόν 2021-2022, όσο και τη σεζόν 2020-2021 στην Basket League.

Η φιλοσοφία και το πλάνο παραμένουν ίδια και αυτά είναι η ανάπτυξη νέων Ελλήνων παικτών.

Ακόμη η ΚΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θανάση Δούνη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του General Manager. Ο Θανάσης Δούνης επιστρέφει στην ΚΑΕ Ιωνικός στη θέση του General Manager, έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο του μπάσκετ.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και το υπόλοιπο προπονητικό και τεχνικό σταφ.

Ο Άγγελος Τσίκληρας δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ΚΑΕ: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΚΑΕ Ιωνικός για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, δίνοντας μου την ευκαιρία να αναλάβω τη θέση του προπονητή. Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια, παρά μόνο η σκληρή δουλειά στο παρκέ. Με τη στήριξη του Ερασιτέχνη Ιωνικού και του κόσμου της Νίκαιας όλοι μαζί ευελπιστούμε για κάτι καλό τη νέα σεζόν».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα