ΑΕΚ: Επιστρέφει ο Ξανθόπουλος

ΑΕΚ: Επιστρέφει ο Ξανθόπουλος

ΑΕΚ: Επιστρέφει ο Ξανθόπουλος

bet365

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ο οποίος θα φορέσει και πάλι τα κιτρινόμαυρα ύστερα από τρία χρόνια.

Ο έμπειρος πλέι μέικερ θα περάσει και πάλι από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ καθώς αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε από το 2017 έως και το 2019.

Πρόκειται για έναν παίκτη τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Ηλίας Καντζούρης καθώς συνεργάστηκαν το τελευταίο διάστημα στον Κολοσσό Ρόδου όπου μέτρησε κατά μέσο όρο 4.1 πόντους, 5.6 ασίστ και 1.1 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

Η ΑΕΚ είχε κάνει διερευνητική επαφή με τον Ξανθόπουλο από τον περασμένο μήνα, ο οποίος πέρασε και μια περιπέτεια υγείας με τον κορονοϊό. Όμως τέλος καλό, όλα καλά για τον 38χρονο πλέι μέικερ ο οποίος αναμένεται να τεθεί στην διάθεση του προπονητή της ΑΕΚ στο προσεχές διάστημα.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα οι «κιτρινόμαυροι» ενισχύθηκαν περισσότερο στην περιφέρεια καθώς ανακοίνωσαν την απόκτηση του Κώστα Παπαδάκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα