Γιάννης Αγραβάνης: «Έκλεισε» στην Καρδίτσα

Newsroom
Γιάννης Αγραβάνης: «Έκλεισε» στην Καρδίτσα

bet365

Με την φανέλα της Καρδίτσας θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Γιάννης Αγραβάνης, ο οποίος συμφώνησε με τους... νεοφώτιστους της Α1.

Η νεοφώτιστη Καρδίτσα, η οποία θα βρεθεί στα... μεγάλα σαλόνια της Basket League, σχεδιάζει την επόμενη ημέρα και στην μεταγραφική της λίστα μεταξύ άλλων «γράφτηκε» ο Γιάννης Αγραβάνης.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία για την έναρξη της συνεργασίας τους και ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ πρόκειται να μετακομίσει στη Θεσσαλία για να φορέσει τη φανέλα της... σταχτοπούτας στην πρώτη κατηγορία. Το «deal» θεωρείται δεδομένο και μόνο τα τυπικά απομένουν για να γίνει και επίσημα παίκτης της Καρδίτσας.

Ο νεότερος εκ των αδερφών Αγραβάνη, ξεκίνησε την περασμένη σεζόν με τον Ηρακλή και συμπλήρωσε τη δεύτερη θητεία του ως μέλος του Προμηθέα Πάτρας σημειώνοντας 7.1 πόντους (58.7 %στο δίποντο, 25% στο τρίποντο) , 3.5 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά παιχνίδι!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα