Ιωνικός: Η ΕΕΑ αποφάσισε κατάπτωση της εγγυητικής

Newsroom
Ιωνικός: Η ΕΕΑ αποφάσισε κατάπτωση της εγγυητικής

bet365

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής του Ιωνικού μετά από αίτηση του Κέβιν Τούμπα.

Πρόβλημα για τον Ιωνικό, αφού η ΕΕΑ, μετά από αίτηση του Κέβιν Τούμπα, αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής της ομάδας. Ο διεθνής Βέλγος ψηλός πρόλαβε να αγωνιστεί σε μόλις τέσσερα ματς με την ομάδα της Νίκαιας. Yπό διάσκεψη είναι η αίτηση του Θοδωρή Ζάρα περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής του Ηρακλή.

Oι αποφάσεις της ΕΕΑ

6. Αίτηση του αθλητή Κέβιν Τούμπα (Kevin Tumba) περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ.
ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

7. Αίτηση της εταιρείας «Π. ΚΑΠΑΖΟΓΛΟΥ & ΣΙΑ - KAPASPORTS MANAGEMENT - TOUR OPERATIONS I.K.E.» περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ.
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΑΙΤΗΣΗ

8. Αίτηση του αθλητή Θεοδώρου Ζάρα περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ. (Υπό διάσκεψη)
ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

9. Έλεγχος σχετικά με τη νομιμότητα συμμετοχής μετόχων στην από 10.03.22 Γ.Σ. της ΚΑΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΜΗΣ. (εξ αναβολής)
ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ

10. Έλεγχος σχετικά με τη νομιμότητα συμμετοχής μετόχων στην από 13.10.21 Γ.Σ. της ΚΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 1926.
ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα