ΕΣΑΚΕ: Πήρε άδεια συμμετοχής ο Απόλλων Πάτρας, αρνητική απόφαση για Λάρισα

Newsroom
ΕΣΑΚΕ: Πήρε άδεια συμμετοχής ο Απόλλων Πάτρας, αρνητική απόφαση για Λάρισα

bet365

Ο Απόλλων Πάτρας πήρε άδεια συμμετοχής για τη Basket League, κάτι που δεν έγινε στην περίπτωση της Λάρισας

Την Πέμπτη 30 Ιούνη, ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε πως οι ΚΑΕ ΑΕΚ και Άρης πήραν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Basket League. Μια μέρα μετά το ίδιο έγινε και για τον Απόλλωνα Πάτρας που θα παίξει κανονικά στην πρώτη κατηγορία και τη νέα σεζόν. Αντίθετα, η Λάρισα δεν θα συμμετέχει στην Α1, αφού δεν της χορηγήθηκε άδεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

To Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ έκανε δεκτή την εισήγηση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης σχετικά με την πλήρωση από την Απόλλων Πατρών 1926 ΚΑΕ των κριτηρίων και των προϋποθέσεων του Κανονισμού του άρθρου 105 παρ. 4 του ν. 2725/1999 για την απόκτηση δικαιώματος συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και της χορήγησε δικαίωμα συμμετοχής στο ανωτέρω Πρωτάθλημα.

Όσον αφορά την Λάρισα ΚΑΕ, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ έκανε επίσης δεκτή την εισήγηση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης σχετικά με την μη πλήρωση από αυτήν των κριτηρίων και των προϋποθέσεων του Κανονισμού του άρθρου 105 παρ. 4 του ν. 2725/1999 για την απόκτηση δικαιώματος συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και ως εκ τούτου δεν της χορήγησε δικαίωμα συμμετοχής στο ανωτέρω Πρωτάθλημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα