Απόλλων Πάτρας: «Θα βρει η ομάδα το δίκιο της στα δικαστήρια»

Απόλλων Πάτρας: «Θα βρει η ομάδα το δίκιο της στα δικαστήρια»

Newsroom
Απόλλων Πάτρας: «Θα βρει η ομάδα το δίκιο της στα δικαστήρια»

bet365

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι θα βρει το δίκιο της στα δικαστήρια προκειμένου να αγωνιστεί κανονικά τη νέα σεζόν.

Με αφορμή την συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, η ΚΑΕ Απόλλωνα Πάτρας πήρε θέση και μέσω ανακοίνωσης υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι έχουν διακανονίσει όλες τις εκκρεμότητες ενώ υποστήριξε επίσης ότι θα βρει το δίκιο η ομάδα στα δικαστήρια.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πάτρας

«Θα δυναμώνουμε, ποιος βάζει τα εμπόδια;

Ο Απόλλων για 3η σερί χρονιά για να αγωνιστεί στο παρκέ θα πρέπει πρώτα να βρει το δίκιο του στα δικαστήρια και θα το βρει! Τη σεζόν 2019-2020, ήταν η πρώτη φορά, όταν για να εκδοθούν δελτία παικτών από ΕΟΚ χρειάστηκε προσφυγή αρχικά στο ΑΣΕΑΔ και δικαίωση ακολούθως.

Το ίδιο συνέβη πέρυσι (2021-2022) όταν, άγνωστο πώς άρχισαν να διαρρέονται πολλά και διάφορα, ήρθε η απόφαση της ΕΕΑ για μη αδειοδότηση για δήθεν προβλήματα. Τελικά πάλι η ομάδα μας, την οποία αγαπά και στηρίζει όλη η Πάτρα και σέβεται το Πανελλήνιο δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ. Φέτος έχουμε τα ίδια! Ποιον πραγματικά ενοχλεί ο Απόλλων; Ποιος συνεχώς βάζει τα εμπόδια;

Δεν έχουμε ban και οφειλές, έχουμε διακανονίσει όλες τις εκκρεμότητες, αλλά όλως τυχαίως κάθε φορά παρουσιάζεται «κάτι» νέο.

Έχουμε μαζί μας το δίκαιο και όλη την Πάτρα στο πλευρό μας και αυτό φάνηκε και τη σεζόν 2021-2022 που το γήπεδο μας γέμιζε και αυτό μάλλον ενοχλούσε. Κάθε φορά λοιπόν που «κάτι» θα εμφανίζεται θα δυναμώνουμε πιο πολύ και θα το ξεπερνάμε.

Τονίζουμε προς κάθε κατεύθυνση, τους φιλάθλους μας, την πόλη της Πάτρας, τους χορηγούς μας, το υγιές κομμάτι του ελληνικού μπάσκετ το οποίο είναι στο πλευρό μας, ότι η ομάδα μας θα συμμετάσχει πιο δυνατή στη Basket League και όλοι όσοι επιχειρήσουν να τη βλάψουν θα έλθουν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη.»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα