Στον ΑΠΟΕΛ προέχουν οι εκλογές και μετά η Basket League

Στον ΑΠΟΕΛ προέχουν οι εκλογές και μετά η Basket League

bet365

Το Gazzetta αναφέρει όλες τις πτυχές για την ενδεχομένη συμμετοχή του ΑΠΟΕΛ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η παρουσία του ΑΠΟΕΛ στην Basket League ύστερα από σχετικά κυπριακά δημοσιεύματα δημιούργησαν αρκετό «θόρυβο» και στο ελληνικό μπάσκετ. Το Gazzetta επικοινώνησε με ανθρώπους της ομάδας της Κύπρου οι οποίοι θέλησαν να βάλουν τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση ως προς την συμμετοχή του ΑΠΟΕΛ στην Basket League επόμενης σεζόν.

Αρχικά να αναφέρουμε πως στον ΑΠΟΕΛ υπάρχουν εκλογές στο τέλος του μήνα που σημαίνει αυτομάτως πως τα χέρια του νυν προέδρου Πέτρου Πάλμα είναι... δεμένα και δεν μπορεί να κάνει οποιαδήποτε επίσημη κίνηση. Για τον απλό λόγο πως τον Ιούλιο μπορεί να έχει αλλάξει η διοίκηση. Στην κυπριακή ομάδα ακόμη δεν έχουν πάρει προπονητή, δεν έχουν στελεχώσει το ρόστερ της επόμενης σεζόν και γενικά βρίσκονται σε μία «νεκρή» περίοδο λόγω των εκλογών.

Από εκεί και πέρα εννοείται και θα τους ενδιέφερε οποιαδήποτε προοπτική εξέλιξης και σίγουρα η παρουσία τους στο ελληνικό πρωτάθλημα θα ήταν τέτοια. Σίγουρα έχουν στο μυαλό τους το συγκεκριμένο ενδεχόμενο αν οι νυν εκπρόσωποι της διοίκησης παραμείνουν στην ηγεσία του συλλόγου, σίγουρα έχουν κάνει μία διερευνητική επαφή με τον ΕΣΑΚΕ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουν προβεί σε επίσημο αίτημα για να πάρουν wild card. Ετσι κι αλλιώς η διοργανώτρια Αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος αύριο (14/06) θα ξέρει για τις ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια συμμετοχής και αν θα... ανοίξουν θέσεις για wild card.

Στον ΑΠΟΕΛ θεωρούν μεγάλη τιμή το σενάριο να αγωνιστούν στην ελληνική Α1 και κάτι τέτοιο ισχύει και για τον κόσμο της ομάδας ο οποίος δέχτηκε με θετικό τρόπο το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, αλλά ακόμη απέχει πάρα πολύ η συμμετοχή του ΑΠΟΕΛ στην Basket League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα