Παναθηναϊκός - Λάρισα: Ο Ιτούδης στο ΟΑΚΑ για το Game 5

Παναθηναϊκός - Λάρισα: Ο Ιτούδης στο ΟΑΚΑ για το Game 5

bet365

Ο Δημήτρης Ιτούδης βρίσκεται στα επίσημα του ΟΑΚΑ και θα παρακολουθήσει διά ζώσης το Game 5 της ημιτελικής σειρά των playoffs της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Λάρισα μαζί με τον μέχρι πρότινος συνεργάτη του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Στέφανο Δέδα.

Ο Δημήτρης Ιτούδης αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έπειτα από οκτώ χρόνια, κλείνοντας τον κύκλο του στην «ομάδα του στρατού» στο φινάλε των τελικών της VTB League και την ήττα από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στο Game 7.

Ο Ιτούδης, ο οποίος θα κοουτσάρει την Εθνική ομάδα στο προσεχές EuroBasket ενώ αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε, βρέθηκε στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Τετάρτης 8/6 για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα που θα κρίνει την πρόκριση στους τελικούς της Basket League.

Ο έμπειρος κόουτς έχει στο πλευρό του τον μέχρι πρότινος άμεσο συνεργάτη του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Στέφανο Δέδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα