Τακιανός: «Τεράστια νίκη συνέχεια της πορείας μας»

Newsroom
Τακιανός: «Τεράστια νίκη συνέχεια της πορείας μας»

bet365

Ο Φώτης Τακιανός μίλησε μετά την νίκη επί του Παναθηναϊκού τονίζοντας την σπουδαιότητα του αποτελέσματος αυτού, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο της Λάρισας.

Η Λάρισα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και έφτασε σε μία ιστορική νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Game 2 των ημιτελικών της Basket League. O προπονητής των Θεσσαλών στην flash interview της ΕΡΤ δήλωσε την ικανοποίησή του τόσο για την επικράτηση, όσο και για την παρουσία του κόσμου στο κλειστό της Νεάπολης.

Συγκεκριμένα, ο Τακιανός είπε: «Η σημερινή νίκη είναι κάτι πάνω από υπερβατική. Είναι με τον τρόπο που γίνεται, ότι ελέγξαμε το ματς, αντέξαμε στην πίεση, πήραμε μεγάλες διαφορές και μείναμε ψύχραιμοι.

Καθ’ ολοκληρία κάναμε μια τεράστια νίκη που αποτελεί συνέχεια της πορείας μας. Ίσως αυτό να αποτελεί εχέγγυο για αυτή την ομάδα. Τέτοιες νίκες βοηθούν στο να χτιστούν νοοτροπίες και όνειρα.

Όταν ήρθα στις 17 Νοεμβρίου, παίζαμε μπροστά σε 100 άτομα, τώρα το γήπεδο είναι γεμάτο. Αυτό σημαίνει ότι εξελιχθήκαμε, όπως και το περιβάλλον μας».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα