Φόστερ: «Ευγνώμων που έπαιξα στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να δείξω ποιος είμαι» (vid)

Newsroom
Φόστερ: «Ευγνώμων που έπαιξα στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να δείξω ποιος είμαι» (vid)

bet365

Ο Μάρκους Φόστερ αποτελεί εδώ και μερικές ημέρες παίκτη του Προμηθέα Πάτρας και σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ αναφέρθηκε και στην θητεία του στον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός γκαρντ είπε για την απόφασή του να μετακομίσει στην Πάτρα για λογαριασμό του Προμηθέα: «Μου παρουσιάστηκε μια σπουδαία ευκαιρία, γνωρίζοντας το σπουδαίο προπονητικό επιτελείο εδώ, να μπορέσω να αγωνιστώ, καθώς για εμένα και την οικογένειά μου είχαμε περάσει πολύ καλά στην Ελλάδα. Έτσι είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα για να παίξω σε μια ομάδα του EuroCup» και συνέχισε:

«Ο κόσμος δεν νομίζω να είδε τον καλύτερο Μάρκους Φόστερ. Νομίζω ότι όσο ήμουν στον Παναθηναϊκό ακόμα μάθαινα. Ήταν μια διαφορετική κατάσταση για εμένα, αλλά τώρα είναι μια καλή ευκαιρία για να δει και να καταλάβει ο κόσμος ποιος είναι ο Μάρκους Φόστερ. Άρχισα πέρυσι τη σεζόν με σπουδαίο τρόπο και σκέφτομαι ότι ήταν μια δύσκολη κατάσταση για εμένα, αλλά και για τον Παναθηναϊκό καθώς ο σύλλογος προσπαθούσε να επανέλθει στο κορυφαίο επίπεδο. Σε αυτό που ήταν πριν. Και εγώ προσπαθούσα να δείξω ποιος είμαι. Όμως είχα πολλά να μάθω αντιμετωπίζοντας ίσως περισσότερα από όσα μπορούσα να χειριστώ εκείνη την περίοδο. Νομίζω όμως ότι ήταν μια περίοδος για να μάθω μέσα σε ένα σπουδαίο γκρουπ παικτών.»

Για τη θέση του είπε ότι «μπορώ να παίξω σαν άσος και ως σούτινγκ γκαρντ. Όμως νομίζω ότι σε αυτήν την κατάσταση δεν μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ σαν πλέι μέικερ. Αυτή η χρονιά ήταν μια από τις καλύτερες σεζόν μου στην G-League ως point guard. Δεν μου έδωσαν την ευκαιρία να τους δείξω τι πραγματικά μπορώ να κάνω. Ήμουν νέος και ήταν η πρώτη μου χρονιά στην EuroLeague. Όμως το καταλαβαίνω και τους ευγνωμονώ που μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω σε έναν σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα