Τακιανός: «Δείξαμε ότι έχουμε μέταλλο και νοοτροπία νικητή»

Newsroom
Τακιανός: «Δείξαμε ότι έχουμε μέταλλο και νοοτροπία νικητή»

bet365

Ο Φώτης Τακιανός εκθείασε την προσπάθεια των παικτών της ομάδας του και όπως είπε θα πρέπει να παρουσιαστεί η ομάδα του ακόμα καλύτερη στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς εάν θέλει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Ο τεχνικός της Λάρισας είπε μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ: «Συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας οι οποίοι σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, κατάφεραν να είναι ανταγωνιστικοί. Από την αρχή του αγώνα επιβάλλαμε τον ρυθμό μας μέσα από την αμυντική μας τακτική, την οποία και περάσαμε και στην επίθεση. Δείξαμε να ελέγχουμε το ματς, περιμέναμε να υπάρξει φθορά, αλλά αυτή η φθορά ήρθε σχετικά γρήγορα στο ματς και αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε την τακτική μας».

Και συνέχισε: «Ο Παναθηναϊκός πήγε να ξεφύγει στο σκορ αλλά εμείς επιστρέφαμε στο ματς. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα έχει μέταλλο, νοοτροπία νικητή και αυτοπεποίθηση, στοιχεία που χτίσαμε στην πορεία μας έως και σήμερα. Αυτό που περιμένω ως προπονητής είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και ευελπιστούμε πολλοί παίκτες μας να πιάσουν καλύτερη απόδοση. Κάτι που μας έλειψε σε αυτό το ματς με αποτέλεσμα να έχουμε μονοδιάστατο στυλ στην επίθεση. Πετυχημένο μεν, αλλά δεν μπορεί να σε πάει παραπάνω».

Και κατέληξε: «Ευχαριστώ τους παίκτες για την προσπάθεια και την αυταπάρνηση. Πρέπει να καταλάβουμε ότι στα playoffs ανταγωνιζόμαστε ομάδες υψηλού επιπέδου και είναι μια δύσκολη διαδικασία. Η ψυχική δύναμη είναι πιο μπροστά από την σωματική. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας. Να μας στηρίξει, να μας χειροκροτήσει και αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι κάτι καλύτερο πρέπει να βάλουμε στο μυαλό μας ότι πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα