Τακιανός: «Να καταλάβουμε ότι είμαστε στα playoffs, δεν πρέπει να υπερβάλλουμε»

Τακιανός: «Να καταλάβουμε ότι είμαστε στα playoffs, δεν πρέπει να υπερβάλλουμε»

bet365

Η Λάρισα άνοιξε λογαριασμό στην προημιτελική σειρά με τον Κολοσσό και ο Φώτης Τακιανός κρατά χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας.

H Λάρισα έφυγε με το «διπλό» από τη Ρόδο, επικρατώντας του Κολοσσού με σκορ 63-71 και κάνοντας το 1-0 στην προημιτελική σειρά των playoffs της Basket League. Το Game 2 θα διεξαχθεί στις 24/5 στη θεσσαλική πόλη και ο Φώτης Τακιανός ανέφερε μετά το break:

«Θέλω να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες μας με τη λογική ότι εναντίον μίας πάρα πολύ καλής ομάδας, εκτός έδρας και σε μία δύσκολη αποστολή, μπορέσαμε να φανούμε για μεγάλο χρονικό διάστημα του παιχνιδιού όπως έπρεπε. Καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι δύο φορές, όταν πήγαινε αυτό να ξεφύγει, μέσα από την άμυνά μας. Πολλές φορές υπερβάλαμε όσον αφορά τα ψυχικά μας αποθέματα.

Αυτή την στιγμή, πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε στα playoffs και ότι αυτό σημαίνει σειρά αγώνων. Δεν πρέπει να υπερβάλλουμε από τη νίκη. Είναι σπουδαία νίκη, αλλά δεν μας εξασφαλίζει κάτι περισσότερο από το 1-0. Παίζουμε με μία σπουδαία ομάδα και θα πρέπει φεύγοντας από το γήπεδο, να αφήσουμε τη χαρά και τη νίκη εδώ και να συγκεντρωθούμε για το επόμενο παιχνίδι της Τρίτης στην έδρα μας. Έχουμε δύσκολη επιστροφή. Ευελπιστώ ότι θα μπορέσουμε να ανακάμψουμε περισσότερο και να χρησιμοποιήσουμε τα ψυχικά αποθέματα για να τα δώσουμε όλα και στο επόμενο παιχνίδι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα