Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρον για Πάρις Λι (vid)

Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρον για Πάρις Λι (vid)

Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρον για Πάρις Λι (vid)

bet365

Ο Παναθηναϊκός τσεκάρει την περίπτωση του Πάρις Λι ενόψει της νέας σεζόν και τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα του.

Μπορεί να μην έχει τελείωσει ακόμα η σεζόν για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι... πράσινοι κάνουν τα... σχέδια τους για την επόμενη με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Το... τριφύλλι ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωση του Πάρις Λι, θέλοντας να προσθέσει ποιότητα στη θέση του point guard. Κοιτάζει τον παίκτη, αρέσει πολύ στους ανθρώπους του και αναμένεται να γίνει κίνηση για να αποκτηθεί.

Φέτος μετρά 7.2 πόντους, 2.4 ασίστ και 1.4 ριμπάουντ μέσο όρο στη Euroleague, ενώ σουτάρει με 35% στα τρίποντα και 47% δίποντα. Ήταν εξαιρετικός στο Game 5 των playoffs κόντρα στον Ολυμπιακό με 14 πόντους (2/3 δίποντα, 3/5 τρίποντα και 1/1 βολή), 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο στα 20 λεπτά που έμεινε στο παρκέ πριν αποβληθεί από το ματς με πέντε φάουλ. Στο γαλλικό πρωτάθλημα έχει 11 πόντους με 4.7 ασίστ και 1.4 κλεψίματα ανά παιχνίδι, παλεύοντας για τον τίτλο παρέα με ένα πρώην... πράσινο, τον Μάικ Τζέιμς.

Ο Λι είναι εξαιρετικός χειριστής μπάλας και καλός αμυντικός, αν και το ύψος και ο όγκος του δεν τον βοηθάνε, ενώ φέτος αποτέλεσε ένα από τα σημαντικά... όπλα του Ομπράντοβιτς στην φοβερή πορεία της Μονακό μέχρι και τα playoffs της Euroleague, έχοντας 8.6 πόντους, 2.6 ασίστ με 66% δίποντα και 36% τρίποντα στη σειρά.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα