Ιωνικός: Η ΕΕΑ απάλλαξε τον Ευάγγελο Τσάπα

Newsroom
Ιωνικός: Η ΕΕΑ απάλλαξε τον Ευάγγελο Τσάπα

bet365

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε ότι δεν προέκυψε παράβαση στη φερόμενη παράδοση του μετοχικού κεφαλαίου από την Χριστίνα Σκέντζιου στον Ευάγγελο Τσάπα.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εξέδωσε απόφαση σχετικά με την ανάληψη του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ Ιωνικός ποσού 215.800 ευρώ από την Χριστίνα Σκέντζιου στον Ευάγγελο Τσάπα.

Στις αρχές Μαΐου η πρώην πρόεδρο της ομάδας, Χριστίνα Σκέντζιου και ο Ευάγγελος Τσάπας είχαν κληθεί από την ΕΕΑ, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τη φερόμενη παράδοση του μετοχικού κεφαλαίου.

Αναλυτικά η απόφαση της ΕΕΑ:

«ΚΑΕ Α.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ, Χριστίνα Σκέντζιου και Ευάγγελος Τσάπας, προκειμένου να δοθούν οι απαραίτητες διευκρινήσεις, σχετικά με την ανάληψη του μετοχικού κεφαλαίου ποσού 215.800 ευρώ από την τότε Πρόεδρο και Δ/νουσα Σύμβουλο Χριστίνα Σκέντζιου, “χωρίς κανένα απολύτως παραστατικό” και την φερόμενη παράδοσή του στον Ευάγγελο Τσάπα, ο οποίος σύμφωνα με τον τηρούμενο φάκελο της ΚΑΕ δεν φέρεται να έχει την οποιαδήποτε διοικητική ή μετοχική σχέση.

Δεν προέκυψαν επαρκή στοιχεία. Δεν προέκυψε παράβαση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα