Λυγονιάννης: «Ντροπή το αποτέλεσμα, ζητάμε συγνώμη»

Λυγονιάννης: «Ντροπή το αποτέλεσμα, ζητάμε συγνώμη»

Newsroom
Λυγονιάννης: «Ντροπή το αποτέλεσμα, ζητάμε συγνώμη»

bet365

Ο Άρης Λυκογιάννης χαρακτήρισε «ντροπή» το αποτέλεσμα της ήττας του ΠΑΟΚ από τον Ιωνικό, ζήτησε συγνώμη και ανέβασε το βάρος των ευθυνών για την αποτυχημένη χρονιά της ομάδας του.

«Το σημερινό αποτέλεσμα είναι ντροπή. Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο που ήρθε σήμερα για να μας δει. Δικαιολογημένα εξέφρασε την οργή του. Είναι ντροπή», είπε αρχικά ο Άρης Λυκογιάννης και συμπλήρωσε. «Η ομάδα χάνει χρήματα σε περίπτωση που δεν μπει στα Playoffs και ο πρώτος υπεύθυνος είμαι εγώ. Ξέρουμε τι έχει συμβεί σε όλη τη χρονιά και ότι έχουμε αποτύχει. Υπάρχει λόγος που η συγκεκριμένη ομάδα δεν είχε χημεία όπως υπάρχουν κι άλλα πράγματα τα οποία θα τα αναφέρω αργότερα. Κίνητρο είχαμε λοιπόν και εμείς και ο Ιωνικός γι’ αυτό το παιχνίδι».

Σχετικά με την εξέλιξη του αγώνα στάθηκε στην αμυντική προσέγγιση του αγώνα από την ομάδα του. «Είναι απογοητευμένος από την κατάληξη του αγώνα. Η αμυντική προσέγγισή μας ήταν αστεία. Επιθετικά, χωρίς λόγο κάναμε τρίποντα ενώ είχαμε ξεκάθαρες φάσεις στον αιφνιδιασμό ενώ το λάθος που κάναμε στο τέλος του αγώνα ήταν τραγικό».

Συνεχίζοντας, ο Άρης Λυκογιάνης υποστήριξε ότι… «δεν μπορώ να χαρακτηρίσω κάποιον αδιάφορο, αλλά στα παιχνίδια ένας εναντίον ενός ήμασταν τουλάχιστον αστείοι. Πάντα στηρίζω πολλά στις προσωπικές σχέσεις και στο πάθος αλλά θα πρέπει και ο άλλος να είναι στο ίδιο μήκος κύματος με σένα, αλλά είναι ανόητο να χρειάζεται κάποιος έμπνευση για να παίξει όπως πρέπει. Επαναλαμβάνω όμως ότι οι μεγαλύτερες ευθύνες ανήκουν σε μένα γιατί εγώ έχτισα την ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα