Κέλι: «Γι’ αυτό που έζησα, άξιζε η επιστροφή μου»

Κέλι: «Γι’ αυτό που έζησα, άξιζε η επιστροφή μου»

Newsroom
Κέλι: «Γι’ αυτό που έζησα, άξιζε η επιστροφή μου»

bet365

Ο Τζέιμς Κέλι ήταν ενθουσιασμένος από την ατμόσφαιρα στο Nick Galis Hall στη νίκη επί του ΠΑΟΚ , έκανε και την αυτοκριτική του για τις (πολλές) χαμένες βολές του.

Ο Αμερικανός σέντερ επέστρεψε στον Άρη έπειτα από απουσία σχεδόν δύο μηνών και είπε μετά τη σπουδαία νίκη της ομάδας του ότι… «γι’ αυτό που έζησα, άξιζε η επιστροφή μου. Σίγουρα θα χρειαστώ χρόνο και θα παρουσιαστώ καλύτερος στη συνέχεια. Έχουμε μια διακοπή μπροστά μας την οποία θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ. Ωστόσο, αυτό που έζησα σήμερα είναι μοναδικό. Έχω παίξει πολλά ντέρμπι στην καριέρα μου, αλλά τέτοια ενέργεια σαν αυτή που μας έδωσαν οι οπαδοί μας δεν έχω ξαναδεί».

Ο Τζέιμς Κέλι έκανε την αυτοκριτική του για τις χαμένες βολές, αναφέρθηκε μάλιστα και στη βαριά ήττα του πρώτου γύρου. «Ναι, είναι αλήθεια ότι πήγα το παιχνίδι επί του προσωπικού γιατί δεν είχα ξεχάσει τι είχε γίνει στον πρώτο γύρο. Νομίζω ότι σαν ομάδα κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Βέβαια, θα έπρεπε να είχα βάλει τις βολές», απάντησε και όταν ρωτήθηκε για την επόμενη χρονιά, αν δηλαδή σκοπεύει να μείνει στον Άρη, απλά απάντησε ότι.. «θα το συζητήσουμε μετά το τέλος της σεζόν».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα