Μπαρτζώκας: «Δεν υπάρχει κούραση για εμάς, έχουμε ένα αρκετά μεγάλο ρόστερ» (vid)

Newsroom
Μπαρτζώκας: «Δεν υπάρχει κούραση για εμάς, έχουμε ένα αρκετά μεγάλο ρόστερ» (vid)
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε μετά τη νίκη επί του Προμηθέα και τόνισε πως η ομάδα του θεώρησε ότι το παιχνίδι έληξε από το πρώτο δεκάλεπτο κι οι παίκτες ήταν πιο χαλαροί απ' ότι έπρεπε.

Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού επί του Προμηθέα στην Πάτρα, ο έμπειρος τεχνικός των Πειραιωτών δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Δεν βοήθησε το γεγονός ότι ξεκίνησε και πήγε 27-5 το σκορ. Θεωρήσαμε ότι το παιχνίδι έληξε από το πρώτο δεκάλεπτο κι οι παίκτες ήταν πιο χαλαροί απ' ότι έπρεπε, λογικά ίσως, κάποιοι αρκετά κιόλας. Έγινε λίγο διαδικαστικό το παιχνίδι, ο Προμηθέας έκανε αξιόλογη προσπάθεια στο δεύτερο δεκάλεπτο, σκόραρε 27 πόντους. Μετά έπρεπε να διαχειριστούμε το χρόνο και την διάθεση των παικτών μας».

Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει κούραση για εμάς, έχουμε ένα αρκετά μεγάλο ρόστερ, ούτως ώστε όποιοι παίζουν 10-15 λεπτά, πρέπει να παίξουν καλά. Δεν ήταν θέμα κούρασης, ήταν θέμα κινήτρου και διάθεσης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα