Παναθηναϊκός: «Ντόπες» του κόσμου στην ομάδα ενόψει Ολυμπιακού

Παναθηναϊκός: «Ντόπες» του κόσμου στην ομάδα ενόψει Ολυμπιακού

Παναθηναϊκός: «Ντόπες» του κόσμου στην ομάδα ενόψει Ολυμπιακού

bet365

Oι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στην προπόνηση της ομάδας στο ΟΑΚΑ και έδειξαν τη στήριξη τους στους παίκτες ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τη Basket League τη Δευτέρα (11/4)

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με το διπλό κόντρα στη Φενέρ, χάρη στο μεγάλο καλάθι του Ντάριλ Μέικον και έκλεισε τις υποχρεώσεις του στη Euroleague. Πλέον οι... πράσινοι στρέφουν την προσοχή τους στη Basket League, εκεί όπου έχουν ένα μεγάλο ματς την Δευτέρα 11 Απρίλη, το ντέρμπι αιωνίων κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

O κόσμος των... πράσινων έδωσε δυναμικό παρών έξω από το ΟΑΚΑ, όπου η ομάδα έκανε προπόνηση και.... ντόπαρε τους παίκτες και έδειξε στη στήριξη του, δύο μέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τους Πειραιώτες, το οποίο θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και την πρώτη θέση στη regular season.

Περίπου 250 άτομα βρέθηκαν στο γήπεδο του... τριφυλλιού και προσπάθησαν να τονώσουν τους παίκτες, δείχνοντας τους πως είναι δίπλα τους στην μεγάλη μάχη της Δευτέρας και ζητώντας τη νίκη στο ντέρμπι αιωνίων.

Δημήτρης Πρίφτης και Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησαν με τους φιλάθλους και τους ευχαρίστησαν για τη στήριξη και τη συμπαράσταση τους.

Φωτογραφιες: Βαγγέλης Στόλης

7

ι

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα