ΠΑΟΚ: Κάκωση ο Ρίβερς, «τρέχει» για Λάρισα

Ευαγγελος Στελλάκης
Ο Ντιμίτρι Ρίβερς, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό, αντιμετωπίζει κάκωση στο δεξί γόνατο κι ακολουθεί θεραπεία, με στόχο να προλάβει να είναι στην αποστολή για τον αγώνα στην Λάρισα (9/4).

Ο Αμερικανός φόργουορντ του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της χθεσινής (4/4) αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό κι ακολούθως υποβλήθηκε σήμερα (5/4) σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αποκόμισε.

Οι εξετάσεις του 26χρονου αθλητή έδειξαν πως πρόκειται για κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο. Ο Ρίβερς έμεινε εκτός προπόνησης και πλέον ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας, με την προοπτική να προλάβει τον επικείμενο (9/4) αγώνα με την Λάρισα στη Νεάπολη.

Επέστρεψε ο Λι, έρχεται ο Ρένφρο

Το ευχάριστο νέο για τον Άρη Λυκογιάννη είχε να κάνει με την επιστροφή του Άντονι Λι, ο οποίος πρόσφατα ταλαιπωρήθηκε από ίωση. Ο Αμερικανός σέντερ βρέθηκε στην 12αδα με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί και πλέον φορτσάρει για το ματς με την Λάρισα. Αντίθετα, εκτός προπόνησης έμεινε ο νεαρός Απόστολος Ρούμογλου με ενοχλήσεις στη μέση.

Κατά τα λοιπά, στον Δικέφαλο αναμένουν την άφιξη του πρόσφατου μεταγραφικού αποκτήματος, Νέιτ Ρένφρο. Ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη (6/4) το μεσημέρι κι εν συνεχεία θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις των Ασπρόμαυρων.

@Photo credits: INTIME