Άρης: Σημάδι επιστροφής από τον Τζέιμς Κέλι

Άρης: Σημάδι επιστροφής από τον Τζέιμς Κέλι

Newsroom
Άρης: Σημάδι επιστροφής από τον Τζέιμς Κέλι

bet365

Ο Τζέιμς Κέλι είναι πολύ κοντά στην απόφαση επιστροφής του στον Άρη και μέσα στις επόμενες 24 ώρες αναμένεται να σημειωθεί οριστική εξέλιξη.

Η συνεργασία του Αμερικανού σέντερ με τον Άρη μπήκε σε καθεστώς αδράνειας μετά τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό καθώς ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα τον υποχρέωσε να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στο ίδιο διάστημα έγινε πατέρας για δεύτερη φορά . Οι άνθρωποι του Άρη και ιδιαίτερα ο Γιάννης Καστρίτης δεν διέκοψαν την επικοινωνία μαζί του, του έδειξαν πολύ ξεκάθαρα την επιθυμία τους να συνεργαστούν ξανά μαζί του. Δεν θέλησαν να πιέσουν καταστάσεις αντιλαμβανόμενοι ότι ο Τζέιμς Κέλι έφυγε λόγω του σοβαρού οικογενειακού προβλήματος που κλήθηκε να διαχειριστεί και όχι για αγωνιστικούς λόγους.

Τις τελευταίες ημέρες, ο 30χρονος σέντερ δείχνει διατεθειμένος να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να ολοκληρώσει τη χρονιά με τους «κίτρινους». Αυτό σημείωσε τουλάχιστον στην τελευταία επαφή που είχαν οι Θεσσαλονικείς μαζί του και μέσα στις επόμενες 24 ώρες αναμένεται οριστική εξέλιξη με τις πιθανότητες επιστροφής του να είναι πλέον συντριπτικές.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα