Προμηθέας: Ο Αγραβάνης έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Πατρινών

Προμηθέας: Ο Αγραβάνης έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Πατρινών

Προμηθέας: Ο Αγραβάνης έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Πατρινών

bet365

Κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης του Προμηθέα με τον Ιωνικό, ο Δημήτρης Αγραβάνης έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου της Πάτρας.

Ο Προμηθέας Πατρών υποδέχεται τον Ιωνικό για την 20ή αγωνιστική της Basket League, με τον Δημήτρη Αγραβάνη να γράφει ιστορία κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο 27χρονος διεθνής φόργουορντ-σέντερ ξεπέρασε το φράγμα των 800 πόντων κι έγινε συγχρόνως ο αρχισκόρερ στην ιστορία του Προμηθέα! Η ολοκλήρωση της γ' περιόδου βρήκε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ με 74-65, με τον έμπειρο ψηλό να έχει ως εκείνη τη στιγμή 23 πόντους με 11/14 εντός πεδιάς συν 7 ασίστ, 6 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα σε 23'37'' παρουσίας, προσθέτοντας ακόμη μια «πλούσια» εμφάνιση στο εφετινό ενεργητικό του.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ποστάρισμα των Πατρινών: «Ο Δημήτρης Αγραβάνης έσπασε το φράγμα των 800 πόντων με τον Προμηθέα Πάτρας στην Basket League και ταυτόχρονα έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας μας. Συγχαρητήρια Δημήτρη!».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα