Άρης: Δικαίωση της ΚΑΕ στην υπόθεση Ντραγκίτσεβιτς

Άρης: Δικαίωση της ΚΑΕ στην υπόθεση Ντραγκίτσεβιτς

Άρης: Δικαίωση της ΚΑΕ στην υπόθεση Ντραγκίτσεβιτς

bet365

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ απήλλαξε την ΚΑΕ Άρης για την υπόθεση του Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς αναγνωρίζοντας ότι το συμφωνητικό μεταξύ των δύο πλευρών δίνει τη δυνατότητα στους «κίτρινους» να καταβάλλουν την οφειλή έως την 31η του Μάη.

Η ΚΑΕ Άρης είχε παραπεμφθεί στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ έπειτα από την ενημέρωση της διοργανώτριας αρχής του Πρωταθλήματος από τον Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς για τη μη καταβολή μιας δόσης της τάξεως των 50.000 ευρώ. Στο διοικητικό συμβούλιο που ακολούθησε, οι «κίτρινοι» απέδειξαν εγγράφως ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει ζήτημα παραπομπής τους στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ καθώς είναι απόλυτα διασφαλισμένοι βάσει του συμφωνητικού που συνδέει τις δύο πλευρές. Μάλιστα, ανέβηκαν επικίνδυνα οι τόνοι μεταξύ των ανθρώπων της ΚΑΕ Άρης με τον Γιώργο Πανταζόπουλο (μέλος της επιτροπής αδειοδότησης) μέχρι που τέθηκε και ζήτημα παραίτησης σε περίπτωση δικαίωσης της ΚΑΕ.

Σήμερα (30/3) ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ απήλλαξε την ΚΑΕ Άρης και η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσε να πράξει διαφορετικά βάσει των εγγράφων. Σύμφωνα με αυτά, είχε ληφθεί ως σενάριο ακόμη και το ενδεχόμενο μη καταβολής της δόσης των 50.000 ευρώ (από την εκκαθάριση του Στοιχήματος) κι έδινε τη δυνατότητα στην ΚΑΕ να πληρώσει όλο το ποσό της οφειλής έως τις 31 Μαΐου. Από τη στιγμή που εγγράφως ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς αποδέχθηκε αυτόν τον όρο, δεν υπήρχε ζήτημα τιμωρίας της ΚΑΕ Άρης γι’ αυτό και απαλλάχθηκε.

Πάντως, η θέση της ΚΑΕ Άρης έπειτα από την απόφαση του αθλητικού δικαστή αναφέρει ότι… «προτεραιότητά παραμένει η τακτοποίηση των οφειλών του παρελθόντος, η οποία προχωρά με σταθερούς ρυθμούς, αφού έχουν ήδη εξοφληθεί δεκάδες πιστωτές».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα