ΑΕΚ: Επέμβαση για Σαξιώνη
Τα προβλήματα συνεχίζονται για την ΑΕΚ. Ο Κώστας Σαξιώνης, ο οποίος αποτελεί μέλος των αποστολών της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν και έχει δύο συμμετοχές στην Basket League, θα υποβληθεί σε επέμβαση.
Ο 18χρονος γκαρντ υπέστη εξάρθρημα μικρού δακτύλου στο αριστερό χέρι του και για να το διορθώσει θα πρέπει να μπει στο χειρουργείο.
Η επέμβαση θα γίνει τη Δευτέρα (21/2) στο Metropolitan General, από τον Διευθυντή του Ιατρικού Επιτελείου της ΑΕΚ, Δρ. Φραγκίσκο Νικ. Ξυπνητό. Τότε θα υπάρχει και ενημέρωση για το διάστημα της απουσίας του.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
