ΑΕΚ: Ξεκίνησε προπονήσεις ο Λάνγκφορντ ενόψει Final 4

ΑΕΚ: Ξεκίνησε προπονήσεις ο Λάνγκφορντ ενόψει Final 4

ΑΕΚ: Ξεκίνησε προπονήσεις ο Λάνγκφορντ ενόψει Final 4

bet365

Η ΑΕΚ ξεκίνησε την εβδομάδα Κυπέλλου με ένα νέο πρόσωπό στις προπονήσεις της. Ο Κιθ Λάνγκφορντ έκανε τη Δευτέρα προπόνηση, σε πιο χαλαρό ρυθμό, ενώ και ο Νίκος Παππάς ανεβάζει ρυθμούς ενόψει του ημιτελικού. Εκτός προπονήσεων παραμένει ο Μπράιαν Ανγκόλα.

Η εβδομάδα θα έχει τουλάχιστον ένα κρίσιμο ματς για την ΑΕΚ. Ο ημιτελικός απέναντι στον Ολυμπιακό (Παρασκευή, 18/2, 20:00) είναι το πρώτο βήμα.

Και μόνο η νίκη θα φέρει το επόμενο, στον τελικό της Κυριακής! Η εβδομάδα ξεκίνησε με προπόνηση για την ομάδα του Στέφανου Δέδα, ο οποίος θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να γνωρίζει σε ποιους παίκτες μπορεί να υπολογίζει.

Το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Κιθ Λάνγκφορντ έκανε προπόνηση τη Δευτέρα (14/2) σε πιο χαλαρό ρυθμό, αλλά κάθε μέρα που περνάει αναμένεται να ανεβάζει ρυθμό.

Μη λησμονούμε ότι και ο Ράουτινς (ο οποίος δεν αγωνίστηκε απέναντι στη Λάρισα και δίνει επίσης μάχη με τον χρόνο) πήρε χρόνο συμμετοχής με ελάχιστες προπονήσεις.

Έτσι ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Ο Νίκος Παππάς επίσης ανεβάζει ρυθμό κάθε μέρα που περνάει, ελπίζοντας να προλάβει το Final 4.

Αυτός που δεν θα προλάβει την μπασκετική γιορτή της Κρήτης είναι ο Μπράιαν Ανγκολα, ο οποίος δεν έχει ξεκινήσει ακόμη προπονήσεις, περιμένοντας να λάβει το «πράσινο φως» από το ιατρικό επιτελείο, μετά το πρόβλημα υγείας που του προκάλεσε ο κορονοϊός.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα