Σεγκούρα: «Έχουμε συνηθίσει σ’ αυτήν την κατάσταση»

Newsroom
Σεγκούρα: «Έχουμε συνηθίσει σ’ αυτήν την κατάσταση»

bet365

Ο Κούρο Σεγκούρα εκτίμησε ότι ο Άρης άξιζε να κερδίσει το παιχνίδι και σχετικά με την απώλεια του Τζέρμαν υποστήριξε ότι έχει συνηθίσει στα δύσκολα από την αρχή της χρονιάς.

Ο Ισπανός προπονητής του Ιωνικού δεν είχε να πει πολλά για το παιχνίδι καθώς στην πρώτη του τοποθέτηση απλά έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη και σημείωσε ότι… «ο Άρης άξιζε να κερδίσει ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι διαιτητές σφύριξαν καλά. Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο». Ρωτήθηκε για τη μετάβαση της ομάδας του στη μετά Τζέρμαν εποχή, για το πόσο δύσκολο είναι να προσαρμοστεί το σύνολο αλλά και στην επιλογή του Ντάνιελ Χάμιλτον. «Έχουμε συνηθίσει σ’ αυτή την κατάσταση από το ξεκίνημα. Είναι κάτι που συμβαίνει. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Χάσαμε έναν σημαντικό παίκτη για μας, αλλά τώρα έχουμε τον Ντάνιελ», είπε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα